što je sad dobro saditi? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
bunarićka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Srpanj 2011 u 09:17 |
dakle, na mjestu koje mi je ostalo prazno nakon što sam pobrala neke kulture htjela bih posaditi još nešto?
prvi put u životu se bavim vrtlarenjem pa nemam iskustva, ako me netko može uputiti gdje bih našla korisne informacije bilo bi super!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navedi što si pobrala jer "nešto" nemože iza "nečega".
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
matovilec, endiviju, mahune, grah, zimsku salatu, jagode i nek me netko nadopuni.....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
radić,crnu rotkvu...
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
bunarićka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 22 |
svaka čast, brzi ste
![]() pobrala sam salatu i kapulicu |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
špinat
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
S obzirom da sam i ja pocetnik i u istoj sam fazi da nadopunim...na placu jos mozes kupiti presadnice poriluka,zimskog kelja i kupusa.Od zacinskog bilja ti jos ide origano,mazuran,kopar metvica.
|
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
A ima li sad nešto za posaiti ,,,, osim luka i salata ?
Sigurno je kasno za sve ? Na kontinentu ? |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ako imaš gdje naći presadnice celera,on isto može preživjeti zimu.Ja ga obično posijem u proljeće,pa taman u to doba presađujem,no ove godine ga nisam imala jer sjeme nije uopće niknulo.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Imam celer i peršin ,,,, ostavila sam sve u zemlji ( valjda će preživiti ) , ostavila sam i mrkvu u zemlji jer je ostala mala pa nemam šta vaditi ,,,, gadna je suša kod nas ove godine ,,,, Zna li netko ? Ona biljka koju zovu - Vegeta ( ljupčac ) -osušila mi se sada , pa me zanima ; hoće li opet niknuti nagodinu ? Tek sam ju dobila ove godine pa nemam iskustva s njom ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Svake jeseni se ljupčacu nadzemna stabljika posuši, a u proljeće izraste nova. Najbolje uspjeva u hladovini ili poluhladovini
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |