A koje je moje ime? |
Odgovori |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 22:17 |
E moji forumaši, niste samozarazili mene već i moju kćer i njenog dečka.
Kupili su ovu biljku - bez naziva ali posebno lijepih, debelih listova, meni izgleda zdravo ali kuda spada, kako se zoe i kako je njegovati NEMAMO POJMA.
Opet sam nešto zaboravila kod prebacivanja sličica pa su mi izgleda ispale male ali ima ih u "photobucketu" pa molim da si pogledate u povećanom obimu. Hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je eševerija
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da se trebam malo bolje predstaviti:
P O T P U N A N E Z N A L I C A!!!!!
Kako da sad nađem više podataka, gdje gledam, da budem poštena od prvog dana iščitavam sve što ste napisali i sve mi se zbrčkalo u glavi.
Kao bik sam i malo lijena...pa dok ja pronađem kako pronaći podatke, pa onda ... ode biljčica. Joj pa nije valjda preosjetljiva? teško da će kraj njih dvoje opstati. Oboje vole jaaako toplo, vikende van kuće pa nek onda biljčica preživi. Dobro im se drže kaktusi... što ih manje gledaju to im bolje uspjevaju pa sam se sve nadala da bi spadala u kaktuse ili sukulente!!
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova biljka jeste sukulent (socnica). Moze biti da je Echeveria, ali ima i jedna vrsta Kalanchoe koja joj jako slici. Zove se Kalanchoae farinaceae.
|
|
Aglaja
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni više liči na Kalanchou ili čak na neku od Crassulu (crassula arborescens).
|
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni sliči na kalanhou, ipak, premala je biljčica.. Za lakšu determinaciju bi trebala biti biljka i sa cvijetovima ...
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da kika i ja sam sad pogledala bolje može biti da je to crassula
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |