Upomoć, uništavaju mi biljku! |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
attsssa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 17:46 |
Prvo da vas sve pozdravim, evo probila sam led
![]() Nemam baš iskustva sa biljkama, totalni sam početnik ![]() ![]() ![]() ![]() Pomagajte, šta da radim? Sutra ću pokušati naći neku Poljoapoteku... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ukloni sve gusjenice i uništi, i posipaj biljku neopitroidom.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
attsssa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Ok, hvala ti :)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ako to nebude dovoljno.
Gusjenice ti se skrivaju u zemlji, znaju obično noću operirati. Moraš izvaditi biljku sterilizrati zemlju. Biljku potopi u vodu i one će isplivati gore. Za daljnju zaštitu granule otrova u zemlju. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ok, hvala vam....samo su se odjednom pojavile i to na 5 katu u tegli??! Danas krećem u borbu s njima
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro došla, Ako ti sve gore navedeno ne pomogne,potrazi u biljnoj apoteci pomoć,i savjet,već su ti gusjenice,dobro ugojene!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
attsssa, dobrodošla!
![]() Želim ti ugodno druženje sa nama i puno cvjetića. Nadam se da će ti ova krizantema ubrzo lijepo cvjetati bez ovih ![]() Puno pozdrava. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jednom sam pročitala da je dobro u zemlju oko biljke ubosti par režnjeva češnjaka, miris navodno odbija neke nametnike, možda su i gusjenice među njima
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
mislim da su na 5-ti kat stigle s teglom, meni neopitrid obicno pomogne, iako biljka neko vrijeme izgleda ruzno od njega...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |