Predstavite svoj vrt |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Kata7
Novo sjeme Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Večeras sam prvi put posjetila ovaj forum, snalazim se kao u indonezijskoj prašumi, ali između svega što sam pročitala, najviše me oduševio vaš pogled na vrtlarstvo! U svom malom gradskom vrtu (cca 500m2) htjela bih imati što više raznovrsnih biljaka jer je svaka lijepa na svoj način, a travnjak mi samo oduzima prostor.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kato zlato, ak nastavimo ovdje dobit ćemo po d....u, već sam začatala temu, ispričavam se i molim naše drage moderatorice da premjeste. Dobrodošla u cvjetno društvo, imaš temu 'predstavite se', snaći ćeš se. Osjećam da ćeš postati pravi cvjetoljubac. Ako hoćeš ideja i savjeta... tu smo, a trajnica ko u priči koje kod nas možeš naći samo na slikama, nažalost. Upravo zato i pišem, iz vlastitog iskustva, pročitavši na netu da je zadaća rasadničara osim uzgoja da i poučava. Nemam takvih namjera, no ako ijednog čovjeka potakne na razmišljanje, utvaram si da i ova pisanija gore nije uzalud. Na 500 kvadrata možeš napraviti čuda.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |