Sansevieria cylin |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja nema mladica, no lijepo se drži. Ovo proljeće ću ju staviti van pa ću vidjeti kako će se ponašati.
Ne znam baš nešto p njima, no prilikom kupovine vidjela sam da su novo došle tako kopljaste, a da ima i onih koje stoje neko vrijeme i da im mladice izlaze plosnatog lista. Ne bih se čudila da ih ima više vrsta |
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako: ova mala ima 5 koplja, svi iz jednog korjena.
Velika ima svako koplje zasebno. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da očito je da ima više kultivara. Kiod moje svaki list - koplje ide za sebe. Na mojoj je pisalo - sanseveria cilindrica Sky line
|
|
belica,zagreb
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je nova biljka tako da neznam,ali mislim da ih ima više vrsta vidjet ću kako će napredovati.
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebaći su lijepo narasli,slika od 11 mj i danas
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da lijepo du narasli Jaca jedino su se kao i kod mene svi valjda u potrazi za svijetlom , nakrivili. Ja svoju pod hitno moram presaditi u veću teglu jer se sva tegla ( plastična ) izvitoperila od korijena i novih mladica, samo što ne pukne. A onda ću ju pokušati i izravnati opet, nekako mi je lijepša kad je pravilna.
|
|
belica,zagreb
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto se dešava, ide jedna mala, baš me zanima hoće li biti cilindar ili obični list ?
|
|
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja nabavila cilindriku. Jako mi se sviđa. Kupila sam malu, malu, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati. Uzgajaju je kao kućnu, a na onoj Natalijinoj slici je očito vanjska, i traži dosta sunca. To znači da bi voljela biti vani na suncu u toplom dijelu godine, a zimi unutra. Jel je netko držao vani, na suncu?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu , prošle gofine moja cilindrika je bila većim djelom unutarnja biljka i nije ništa vidljivo napredovala. Tek sam ju dosta kasno iznijela van u hlad i nije dalo nikakve rezultate. Ovo proljeće odmah sam ju iznesla van i priviknula na sunce. Cijeli proljetno-ljetni, a još je i danas vani, period je vani na terasi na poslijepodnevnom suncu i ima dosta novih listova.
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, e baš ti hvala, dakle jasno je što joj treba da bi bila bujna!
|
|
OPG 159365
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao, kako je ovo dobro ! SUper cvijet.
|
|
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimljivo! Ja ću biti sretna kad pusti prvi novi list!
|
|
OPG 159365
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, nisam znala da sans.cil. cvjeta , super
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |