Mamin rođendan :) |
Odgovori |
Korisnik | |
iva123
Novo sjeme Pridružen: 10 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Svibanj 2014 u 14:25 |
Pozdrav!
Evo ja sam nova na ovom forumu i imam jedno malo pitanjce. Mama mi ima rođendan 24.5. Pošto jako voli cvijeće, ja bih joj složila neko višegodišnje cvijeće u jednu teglu. Znači 3-4 vrste (više-manje) biljaka u jednoj tegli. Jel znate možda neko cvijeće koje ima lijepe cvjetove i da cvate cijelu godinu (kao npr. ljubičice)? |
|
Sponzorirani linkovi | |
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovisi o tome sto mama voli
Kombinacije razlicitih seduma u jednoj tegli znaju biti jako lijepe, a rozete kod nekih vec ionako podsjecaju na cvijet...ima lijepih slika na temama pa malo pregledaj... |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
iva123
Novo sjeme Pridružen: 10 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok onda ću malo istražiti. Ona voli ljubičice pa tražim neko slično cvijeće da cvjeta cijele godine (ili bar pola godine :) )
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu se sve biljke kombinirati zajedno, ima onih koje blokiraju rast drugih.
Evo ti nešto na ovim stranicama. http://www.nekretninebl.com/cvijece-koje-mozete-saditi-zajedno-u-saksijama/ |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |