Band of sisters |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika na staklu ....čista 10!!!!.....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...s malim zakašnjenjem pozdrav i od mene ...nisam baš prejaka teta salveta, samo povremeno s nakita uskačem i na taj teritorij, ali ono što sam vidjela u tvojoj galeriji je jednostavno rečeno... prekrasno, divno, s iznimnim osjećajem za lijepo, teško je reći na kojem polju više dolazi do izražaja tvoja kreativnost, no oslikana staklena stijena je stvarno nešto posebno
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slatka stolica,cini mi se da nije lakirana...bila bi jos sladja.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E vidi se ko je meštar od zanata. Imaš pravo, nije lakirano. Ovo sam radila u Africi. E sad malo objašnjenje: ovde nije baš lako nabaviti materijal, pa sam naručila lak i razrjeđivač kod čovjeka koji nam održava kuću i okućnicu. Naručila sam ima jedno 2 mjeseca i razrjeđivač je stigao ima mjesec dana a lak još čekam. Pokušala sam sama kupit, ali samo možeš kupit pakovanje od 5 kg, a to mi je previše.... A eto tako ti ovdje sve otprilike funkcionira. Afrikanci kažu da europljani imaju novac, a oni imaju vrijeme.... I ovu sam sliku zapravo stavila da pokažem šta se dogodilo sa mojim stolićem, ali mi je u međuvremenu nestalo struje i interneta pa sam poslije zaboravila.... Naime, pukotine sam punila zlatnom bojom i savršeno je izgledalo....međutim, nije lakirano na vrijeme pa je pozlata oksidirala i sad su pukotine, a i cijeli stolić prljavo zeleno smeđe (SMB) boje....
Eto, da se i nekome drugome ne dogodi.... pozlatu svakako zaštititi, osim ako ne želite pravu prirodnu patinu... |
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-super stolić...
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sve tete salvete sa područja Splita a i šire: radionice-igraonice u organizaciji Udruge Suncokret su krenile punom parom. Pozivamo Vas na upoznavanje i kavicu u petak 19.11.2010 u 17h00, Kaleta3 kod Prime 3. Više informacija: http://www.facebook.com/notes/udruga-suncokret/kava-ili-caj/147834495262263 |
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno,posebno ono na staklu,to me oduševilo!a ovo zadnje ne kužim,pojasni malo!afriči motiv je predivan!
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravila sam pitati-kaleta 3-jeli to neki kafić?vidimo se ,neću imati puno vremena ali ću dojuriti samo da vas pozdravim !
|
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozz, Slavice
Najprije ova posljednja slika: to je detalj sa radionice izrade poklon kutija i malih zamotuljaka sa mirišljavim solima za kupke i pilinge. I male mirisne pločice smo izrađivali, potpourri.... Ovi trokutići, to su kutije koje smo izrezivali iz kartona... Skoro sve "cure" su bile početnice u decoupageu a sve je ispalo stvarno prekrasno, moram još poneku sliku stavit kad uhvatim vremena. Što se kavice tiče, U kaleti3, aromastudio tratinčica, to je prvi prostor s desne strane ako ulaziš sa strane gdje je parking. Baš će nam biti drago ako dođeš. Mi smo tamo već i prije 5h, a ostat ćemo sigurno do 8, pa obavezno doleti |
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |