Tražim amarilise |
Odgovori |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Svibanj 2007 u 16:55 |
Da li ima negde amarilisa sa duplim cvetovima? Ako neko zna molio bih da mi javi, jer ih tražim već duže vreme.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, pa mislim; ti tražiš amarilise,( kako li tek izgledaju dupli)
i ja tražim amarilise ali onako lagano jer se još teoretski pripremam za taj posebni cvijet
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budem se raspitao, ali stvarno teško.
jer mislim da ih nisam vidio niti u jednoj poljoprivrednoj, a ni u vrtnim centrima niti trgovinama.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dupli amarilisi su mnogo skuplji od običnih, pa ih stoga ne uvoze u našu zemlju, to je objašnjenje iz firme uvoznika za Srbiju. Pokušao sam preko njih da nabavim, obećali su mi, ali od toga izgleda ništa jer je prošlo preko mesec dana.
|
|
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Do sada nigdje kod nas nisam vidjela duple amarilise. Pokušat ću se raspitati. |
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima u svakom slučaju. Ako neko sazna gde se mogu nabaviti neka mi javi. Nabaviću ja njih već nekako. Nisam ja zabadava tvrdoglavi Ovan u horoskopu...
|
|
|
|
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sigurno hoćeš, a možda pomogne ako pogledaš na forumu pod amarilise. Sram me bilo, ali na krivo mjesto sam stavila fotkice...
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA!!!
Nije na pogrešnom mestu, sve ja to pregledam tako da ne može da mi promakne. |
|
|
|
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A možda na nekoj od ovih adresa:
ili
|
|
artemisia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ILI NA JOŠ JEDNOJ DOBRO OPSKRBLJENOJ ADRESI:
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepi su
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su pogotovo ona lady Jane ... od cca.100 kn.
A nije "loš" ni ovaj blossom peacock ilitiga cvijetni paun...Sretno!!! mage:Blossompeacock.JPGAžurirao Donata - 15 Svibanj 2007 u 18:36 |
|
flora
Već proklijao Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno su posebni!
Voki puno sreće u pronalaženju duplih! |
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Problem je što ne šalju kod nas, jer treba hrpa papirologije za uvoz biljnog materijala. Ali nekako ću se već snaći.
|
|
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada covijek pomisli da cvijet ne može biti ljepsi, onda ugleda ovako nesta i shvati da nije vidio još ništa...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki,izgleda da nisi pregledao slike sa flore,pa ću ti ovdje dati adresu.Naručuje se online u hrvatsku sve a za vas ne znam(čovjek je nizozemac pa me nije razumio kad sam ga pitala).No ako ide za Hr bez problema neđeš nekoga tu pa preko njega naručiš.
probaj
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |