Nerine |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
pčelica maja
Nedavno posijan Pridružen: 04 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nerinu imam već par godina i svaki put me u jesen oduševi svojom elegancijom i ljepotom ...
Totalno jednostavna za uzgoj, nezahtjevna, na proljeće stavim van i zaboravim za nju do jeseni , osim naravno uz obavezno zalijevanje... |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam je na Krku vidjela kod jedne gospođe u vrtu i ne vadi je van. Znači može i ostati vani u toplijim krajevima.
Voki hvala na opširnom objašnjenju ove lijepe biljke
|
|
Rijeka
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..baš danas je procvala moja nerine...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi, na etiketi moje takve biljke je pisalo ismene. Sada ne znam što ja to zapravo imam ??????
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..moguće milice kupila sam prošle godine ismene i nerine roza i još sam se danas čudila da je nerine bijela a na slici bila roza...zapravo jedna od njih propala pa sam ja nešto pobrkala,,,hvala
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zapravo nije bitno kako se zove, važno je da ti raste i da je prelijepa......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...da imaš pravo,pogotovo ove neobične i rijetke biljčice treba upamtiti a cvatu jednom godišnje..
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |