Nešto kao dnevnik... |
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad si me bacila u bed! I ja sam prije par dana orezala Aechynanthus, misleći da je sada vrijeme za to, a reznice (i listiće koje sam optrgala) zabola sam u hormon pa u zemlju. Kažeš, nakon cvjetanja?! Hm, valjda se neće previše buniti.
Ova irezina ti je baš simpa ovak pošišana! Možda ti ovaj filmić pomogne da odlučiš što ćeš s reznicama: https://www.youtube.com/watch?v=9urVjMkRX-w |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koka ma kakti to neznaš kam ćeš s reznicama ???? . Još nemrem prežaliti onu divnu crvenu iresinu kaj si mi bila poklonila...
|
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...koka, kak to čitaš...nije problem kam bum s reznicama nego kak bum s reznicama...u zemlju ili vodu... crvenu irezinu slobodno možeš odžalovati, dajem ti dozvolu jer...... |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...uvijek nekaj zaboravim...irezina je imala jata bijelih mušica na donjem dijelu listića...
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ajme Andina, gdje si ovog tipa samo našla...govori kao da je već umro...zamuckuje, oteže, mljacka, žvače kaugumu...a prezentacija za vrtićku dob... |
|
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad si meni, prije 3 godine, poslala reznicu crvene irezine, u početku sam je držala u vodi, ali nakon kratkog vremena počeo je truliti donji dio stabljike pa sam je očistila od truleži i bocnula u teglicu, zato mislim da je bolje odmah u supstrat |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa natalijom. ja stvim u hormon i preko vrećicu, uvijek mi se svaka primila. ja bi malo i skratila reznice, i po pola donjeg velikog lista bi ošišala.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ok, cure...hvala na savjetima...onda ide u zemlju...
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nikli su mi prvi achimenesi...
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Užas! Je li puno toga polomljeno? Treba li što zapelcati? Ja sam bila doma kad je počelo i, nasreću, uspjela sve na vrijeme maknuti s balkona.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je žao,nadam se da ćeš nešto ipak spasiti.Ako ne,odmah poslije Andine se nudim da ti bar malo poravim štetu.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala lijepa, drage moje prijateljice, nema potrebe, sve sam orezala, ponovno posadila pa opet ispočetka
|
|
zagreb |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suosjećam s tobom draga Saro, i mene je dopao taj proces čišćenja, sušenja zemlje i biljaka...nadam se da će ti se biljčice brzo oporaviti i opet uveseljavati naše okice!
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa strašno cvijeće nadoknadimo, balkon ionako moramo počistiti, zidove ofarbamo u omiljenu boju.
Sad sam se sjetila tebe Sara. jednom si me pitala za klifornijski mak ako nisam pogriješila. Danas naletim kroz Lidl i imaju nekakve sjemenčice od cvijeća i povrća. Mislim da sam vidjela kalifornijski mak raznih boja u vrećici od 2 kn. Daleko sam od Lidla da ponovo pogledam je li bio mak ili ne, koji si ti tražila. Pogledaj si možda te zanima to što prodaju. Pozdrav i vrijeme je da dođeš u svoj dnevnik |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |