o sadnji opcenito i ljekovitom bilju |
Odgovori |
Korisnik | |
soulie
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 12:24 |
na pocetku pozdrav svima, nova sam i na ovom forumu i u svijetu vrtova, cvijeca, biljki...
imam jednu konkretnu situaciju i trebam pomoc, savjet. 1. imam 7 mladica razlicitog ljekovitog bilja (ne znam sve prepoznati...) koje su za sad u vrtu na otvorenom u original posudicama, neki dan kupljene. htjela bi to cim prije posaditi da narastu. kako da to izvedem? u kakvu posudu i u kakvu zemlju? 1a) da li da ih sve stavim u istu posudu i s kakvim razmakom? ili da svaku sadim zasebno? 1b) trebam li na sto konkretno paziti kod te sadnje, mogu li to obaviti vec sad, s obzirom na doba godine? 2. moj vrt je na dosta vjetrovitom mjestu, s ogradom od trske. nema nikakva nadstresnica i sve biljke koje budu vani biti ce i na suncu (do cca 12-13 h) i na vjetru kad zapuse... kako da ih zastitim i da li je to uopce potrebno? hvala na paznji i pomoci |
|
Sponzorirani linkovi | |
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |