Mamin dalmatinski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savrseno, prelepooo...i meni se ta zuta ivancica dopada, cim netko od mojih krene put Zadra mora je nabaviti...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Stavrno za ovo se može reči trud se isplatio!!!
Bravo.. za ovako krasano uređen vrt!! ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Super - sve pet !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Donata, tvoja teraca i mamin dalmatinski vrt je nešto najskadnije što sam vidjela. Izbor boja i cvijeća u žuto-plavo-bijeloj nijansi, ma super. Osim toga iako sam ja nova na forumu, primjetila sam da si otvorila mnoge interesantne teme, da puno toga znaš i da su ti fotografije odlične. Čini mi se da te već dugo nema na forumu, a bilo bi lijepo da nas opet malo obraduješ i educiraš.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Donata svaka cast. Ja bi zute ivancice ako je ikako moguce please
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Dugo me nije bilo na forumu ali
![]() ![]() ![]() ![]() Ipak moram primjetiti da se tu potkrala greška pri određivanju botaničkog naziva "donatica"... to je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zlatnadolina ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Sve je predivno, bravo za mamin vrt.
|
|
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Jako lijepo |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
mamin vrt je predivan!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Prekrasno dvoriste
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |