Trogir u slikama |
Odgovori |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Kolovoz 2007 u 22:01 |
Kroz moje oko pogledajte i Vi čari ovog gradića!!!
Pogled na stari dio Trogira Pogled na lijevu stranu Katedrala Sv. Lovre Riva Ukras na vrhu zgrade uz rivu Pogled sa druge strane paralelno sa rivom Opet pogled u lijevo U slijedećem dijelu slijedi.... he, he, neću vam otkriti već gledajte!!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cekamo
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U šetnji kroz grad moje oko je vidjelo puno lipih detalja, a ove najljepše dijelim sa vama!!!
Pored ovog stalka nalazi se i ovaj mali vrt Ispred OŠ A ostali detalji skoro svi su iz uličica unutar grada... |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još samo malo!!!
Ovaj balkon je dobio mjesto da ga podijelim sa vama samo zbog boje, ljubičasto se baš previše ne viđa |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike su predivne, jedino napomena da se tema stavi u kategoriju "foto" ukoliko stavljate samo slike.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poznate mi slike,prije par godina sam tamo bila.Jedan od najljepših gradića dalmacije
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi Trogir...Dalmacija u malom.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike Trogira... Bravo za andrea01...balkoni su
Ažurirao Donata - 23 Kolovoz 2007 u 10:31 |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja svrljam po forumu...obnavljam gradivo.... ...a daj mi molim te kazi odakle i iz cega ovo raste??? |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najvjerojatnije iz zida (kamena) kao i ostale kapare.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ja ovo tek sad vidim
prelijepo |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam pojma, vjerujem i ja iz neke udubine zida! Morala sam malo ga zumirati tako da je super i ispala fotka!!! Baš sam ovog proljeća proučavala kakav korijen imaju paprati koje rastu po stijenama... stvarno čudo prirode... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |