Agrumi ili???! |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Travanj 2007 u 11:08 |
Opet ja neznalica
![]() Ovo sam posadili iz koštice,ko zna kada,i bilo jadno nikakvo,za baciti.Kako ja ne mogu bacit biljku tako nisam ni to.E da posadila ja to ima 4-5 godina,zato i ne znam šta je
![]() ![]() ![]() Ažurirao shasha - 08 Svibanj 2007 u 23:49 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo bi ti mogao biti i limun...
![]() Ažurirao Donata - 30 Travanj 2007 u 21:21 |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
i meni liči na jedno od to dvoje
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
hehehe,posadila sam,iz koštica,limun,mandarinu,naranču,nektarinu,mineolu,limetu
![]() ![]() Nije ni previše bitno,mislila sam možda zbog bodlji,ostali tzv.agrumi koje sam sadila nemaju tako velike bodlje.Nemaju ih uopće.Bitno da on meni lijepo raste
![]() |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
ma sigurno, i ja sam neki dan posadila dvije koštice limuna
|
|
![]() |
|
Napiši na teglu šta je unutra,da nebudeš ko ja
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Ako se malo između prstiju protrlja list po mirisu se može oceniti da li je mandarina ili limun ili narandža.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
to znam,samo su i mirisi poprilično slični.Kako sam ja sadila koštice,limuna,grejpa,limete,pomela,naranče,mandarine,mineole,teško je pogoditi mirisom koja je
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Mislim da je jedino rešenje da pozoveš sve nas sa foruma da dođemo i iz bliza vidimo o čemu se radi
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Voki,da čitaš postove vidio bi da je"pozivnica" pod jednom temom već
![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Mislim da je limun
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |