Tražim ruže |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 10:52 |
Sve sam pretražila za jednim jako lijepim ružama ali ih kod nas nisam vidjela.Da li netko zna gdje ih mogu nabaviti.To su ROSA RUGOSA SCABROSA i ROSA RUGOSA ALBA.Vidjela sam ih kada sam ovo ljeto bila u Njemačkoj i oni je jako koriste za ogradu jer ne samo što ima lijepi cvijet već kada ocvate napravi krasne velike plodove u boji.Tražila sam na Internetu gdje ih ima kod nas ali ih za sada nisam pronašla.Zna li netko malo više???
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Probaj kontaktirati mailom http://www.vrtlarijahorvat.hr/Default.aspx možda oni imaju, ili barem informaciju gdje nabaviti
Ja mislim da sam je vidjela u Zg, ovu sa rozim cvjetovima, budem provjerila pa ako je to ta, lako je ja cviknem malo ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Da ima je roza boje,lila, bijele,narančaste....
|
|
![]() |
|
Zvala sam vrtlariju i nemaju je.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Mikica, daj probaj pitat u Zrinjevcu...meni se čini da sam ih ja vidjela na zelenoj površini uz Novu Branimirovu, a to inače sade iz Zrinjevca! Bile su roze i posađene kao živica!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ja mislim da ih ima rasadnik petrović rosis iz Srbije
|
|
![]() |
|
Našla ruže!!!!La,la,la!!!I to u Vrtnom centru Zrinjevac!Hvala cure,ma šta bih ja bez vas!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |