Tropski vrčevac - Nepenthes |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo obećane slike.Ja o svom ne vodim nikakvu posebnu brigu,i super je da je uopšte živ..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odličan je!
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala bebolina..Danas sam vidjela u mbm-u ogroman primjerak,baš je fascinantan.
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično izgleda ovaj tvoj vrčevac..Moj je kupljen kao jako mala biljčica u saksiji u kakvoj kupujemo presade petunija npr..Jako sam zadovoljna kako napreduje s obzirom da mu nedam nikakve pažnje posebne.Kupila sam ga u Obi-ju.Ovaj što sam vidjela u mbm-u ima ogromne vrčevce i imaju kao bodljice na sebi.Možda je neka druga vrsta.I list je punoo veći i širii,boja kod vrčevaca je tamnija ponegdje prošarana tamnijim nijansama smeđe..Moguže da je neka druga vrsta ili je nafilovan hormonima i prihranama pa izgleda kako izgleda?Ne znam..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=alisa]Odlično izgleda ovaj tvoj vrčevac..Moj je kupljen kao jako mala biljčica u saksiji u kakvoj kupujemo presade petunija npr..Jako sam zadovoljna kako napreduje s obzirom da mu nedam nikakve pažnje posebne.Kupila sam ga u Obi-ju.Ovaj što sam vidjela u mbm-u ima ogromne vrčevce i imaju kao bodljice na sebi.Možda je neka druga vrsta.I list je punoo veći i širii,boja kod vrčevaca je tamnija ponegdje prošarana tamnijim nijansama smeđe..Moguže da je neka druga vrsta ili je nafilovan hormonima i prihranama pa izgleda kako izgleda?Ne znam.. [/QUOTE]
Vjerovatno je to u pitanju. I ovaj moj je imao ogromne vrčeve kad sam ga kupila, no s vremenom se sve to smežuralo, osušilo, a vrčevac bez tih vrćeva je nula. Opstao je i evo sad nakon godine dana rastu prvi vrćevi.
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam ovaj cvijet u MBM-u, baš je fora, neobičan je. Jedino što mu treba je puno mjesta kad se razraste...
|
|
Rijeka
|
|
Sivc K
Novo sjeme Pridružen: 30 Prosinac 2018 Lokacija: Vukovar Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su divne biljke ...ja ih nemam ali pratim vas
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sivc K, dobro nam došla! Nažalost, ovaj je forum već dugo slabo aktivan, zato mi je drago da nam se priključuju novi članovi. Sretna ti Nova!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |