smreka |
Odgovori |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Lipanj 2007 u 21:33 |
Na smreki mi se pojavilo nešto čudno i ne izgleda lijepo.Prije dva dana sve je bilo ok,ili je bilo u začetku pa se nije vidjelo,a danas je strašno.Pomoziteeeeeee |
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni lici na one male zute gusjenice
ali nisam sigurna pokusaj sa nekim prahom ili sacekaj nekog pametnijeg od mene |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina nisu gusjenice,ko neka piljevina je,neki prah smeđi
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Definitivno je neki nametnik. Možda naši dečki agronomi pomognu. |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sta li je sa nasim agronomima i meni treba isti savjet
ova cudovista su napala na mij jorgovan |
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivan Ažurirao Ivan - 09 Lipanj 2007 u 14:25 |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Susjedi su napale male zelene gusjenice bijelu pelargoniju zonale. Skinila je sve koje je uspjela vidjeti, koje sredstvo upotrijebiti? Pomoć!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ivane.Ne znam di je kakva šumarija no obradovalo me ovo sa pticama.Imam puno vrabaca,i ko zna kakvih još ptica,i često ih vidim na tom boriću.
Jel može uginut od toga borić?
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam gusjenicu.Možeš mi reći čime da to špricam da potamanim te gusjenice,ili da probam ručno pokupiti ih.Ubacila bi sliku no ružno izgledaju,pa ne znam da li da vas plašim ili ne
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Ivane,kako si me uplašio.U stvari ti si sve to tako lijepo reko da ispada kako to i nije nešto strašno.Kako mi nisi reko čime da to utamanim ja malo pregledala po net-u i našla ovog borovog prelca.Tako piše da je on poprilično opasan za životinje(naročito pse) a i ljude.
E sad,čim sam ja to vidjela odustala sam od ručnog čiščenja i porezala sve zaražene grane,i gusjenice sve pokupila, i sve spalila.
Ako se na zdravima opet pojavi to zlo,mislim da ću borić baciti.
To nije veliki bor,to je mali borić,sporog rasta,u kamenjaru.
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ivane
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već ga ja srezala.Sad ću pratiti ako se pojavi što na ostatku.Ma znam potjerat će on
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |