monna-1 - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141516 |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
monna, monna, slatka ko bombona, a takvi su ti i radovi, gdje samo nađe tako lijepu salvetu ( onu na boci) ili je too možda papir?
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
aaaaa, pa da li je moguce, ti si moja cvetna vila, koja mi je poklonila malu princezu...da se bavis dekupazom nisam ni pretpostavila...i to kakav dekupaz....sve cestitke
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Križevci ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Listopad 2021 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 4 |
LP moj broj je 0955057622 ja bi naručila jednu takvu oslikanu čašu baš su prekrasne.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141516 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |