Flora Art 2008 |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bila jučer i moram priznati da je bilo lijepo, a najviše zato jer mi je MM kupio palmicu.........
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ljiljana3
Već proklijao Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, je li bilo na floraartu za kupiti kamenih pitara obitelji Milas, i znaš li im cijene otprilike?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljana, vidjela ih jesam(vjerujem da misliš na one sa slike gdje su kaktusići posađeni)i cijena im je bila 50kn Naravno, večini,neki su skuplji bili jer su bili veći.Ne znam samo jel to od obitelji Milas .
|
|
ljiljana3
Već proklijao Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam na onu sliku "pitarići za Istrijane".
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha,mislim čak da su to isti samo što je ova slika(pitarići za istrijane) sa izložbenog djela a ona sa kaktusima sa prodajnog.Ovi izložbeni nemaju cijene.
|
|
ljiljana3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, pozdrav!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |