Salata (Lactuca sativa) |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
gostovic
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se čini da su rekli kako će drugi tjedan nastupiti stabilizacija vremena pa zivim u nadi kako ćemo ipak brzo jesti svoju salaticu,,,
|
|
Sponzorirani linkovi | |
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavamo salatu ...a još je više vole puževi kojih ove godine ima jako puno
|
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/povrce_i_vrt/salata/71944.aspx -
Ovu puževi nisu potamanili , nego se našla na našem stolu |
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/povrce_i_vrt/salata_/72121.aspx][/URL
Evo još jedne salate |
|
Priroda je izvor života
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja prva salata u životu
Do sad sam se bavila samo cvijećem i tek sad vidim koju sreću pruža povrće. Siješ, sadiš, gledaš kako raste |
|
Zagi
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepa salata
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Zagi, izgleda da mi salata leži, a za ostalo povrće ćemo vidjeti tjekom godine.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno. Bravo!
|
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam odlučila ubuduće saditi isključivo zimsku salatu. Jeli smo predivne glavice skoro do polovice 6. mj.
Ove ljetne salate, taman da bi trebala krenuti u glavicu i eto je preko noći ode u sjeme. To mi je totalno deprimirajuće. Taman poraste i za tren je više nema Od proljetno/ljetnih sorti dobra mi se pokazala "regica" Ona crvena regljasto-nareckanih rubova listova i ona dugo ne ide u sjeme. Još uvijek imam jednu glavicu i neda se. Dakle samo zimska + regica ... ostalo JOK |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se učim o povrću. Ima raznih vrsta salata. Ja uzmem što mi dođe pod ruku i sve se jede.
Salata koja se osjemenila prošlu godinu, i naklijala sama preko zime, je presađena u proljeće. To je bila prva salata u vrtu. I dosta sam rano posijala salate, pao mi je i zadnji snijeg preko nje. Ali sam zato imala prva u susjedstvu salatu, mislim da ljudi oko mene još ne beru. Planinski dio je pa je povrće zbog hladnoće usporeno, moja se bere već mjesec dana. Salata traži zaljevanje svaki dan. Mislim da tu crvenu imam i ja u vrtu. I jače je crvena. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |