Jabuka - uši ili .... |
Odgovori |
Korisnik | |
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Studeni 2007 u 21:09 |
Zna li netko što je to- saprofiti, uši ili nešto treče i kako se toga riješiti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeli to samo na jednom mjestu ili po citavom stablu
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je na jednom pa mi je jedan vočar rekao da su saprofiti i da se ne uznemiravam- i nisam pa je sad skoro po svim granama. |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebalo bi o poljoprivrednim apotekama
da bude tecnost koja se razrijeđuje sa vodom i prska po vockama protiv toga ali moze ti i pomoci prh protiv zlatica ali sacekaj vocare da vidimo sta ce ti oni reci |
|
koga ,kome i šta... |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogla bi im i ponit grančicu ali ne bi ni došlo do ovakvog oblika da nisam slušala vočara (računam , to mu je struka , time se bavi , valjda on zna) |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mozes i to samo svaka se bolest odmah sprijecava
ali.... mozda i nije nista strasno |
|
koga ,kome i šta... |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko moje skromno znanje mi govori da su saprofiti neka vrsta gljivica i da su one ok,koliko ja znam hrane se odumrlim djelovima,samo nisam vidio nikad tako dlakave gljivice,ove se nisu brijale godinama.Po meni je to nešto drugo,moj savjet je odrezati grančicu i na Agron.fax,dio za voćarstvo pa upitati.Po meni je nešto treće Ažurirao vepar - 04 Studeni 2007 u 15:51 |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/QUOTE]
Koliko moje skromno znanje mi govori da su saprofiti neka vrsta glivica i da su one ok,koliko ja znam hrane se odumrlim djelovima,samo nisam vidio nikad tako dlakave gljivice,ove se nisu brijale godinama.Po meni je to nešto drugo,moj savjet je odrezati grančicu i na Agron.fax,dio za voćarstv pa upitati.Po me3ni je nešto treće [/QUOTE]I "gljivice " mi imaju osjetljivu kožu --suha, peče |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkidali grančicu , pokazali u poljoapoteci , vratili se s CRVENIM ULJEM , MM poprskao pa kaj bu -bu.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žarko_đ
Novo sjeme Pridružen: 24 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crv ušao u jabuku. Probaj mehanički uvući tanku žicu. Eventualno špricom ubrizgati insekticid kada se radi neko prskanje voća u precvetavanju.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf..jesmo čačkali smo i par dana su se pojavljivale nove rupice a sad jedno 5-6 dana nema novih...valjda smo ih zgnječili...nadam se
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda da premažeš voćarskim voskom rane na jabuci...ima i fungicidno djelovanje i jabuka se prije oporavi...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |