Smotani listovi ukrasne trešnje |
Odgovori |
Korisnik | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Rujan 2011 u 12:27 |
Ovo bi trebala biti nekakva ukrasna trešnja. Prepoznaje li tko o kojem se nametniku ili bolesti lišća ovdje radi i zna li kako to liječiti?
Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uši, suša
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne bih rekla da je to suša. Treba pogledati u unutrašnjoj lista koji je savijen. Mogle bi biti uši (ako ima mravi onda se radi o njima. Mogu biti i larve nekih drugih štetočina.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uguglaj kovrčavost lista, sigurno će izbaciti bolesti voćaka i sredstva kojim se može tretirati
nisam nikakav stručnjak, pogotovo za voćke i drveće,ali ja se ne bih previše brinula, ionako je ukrasna trešnja - ne daje plod jesen nam kuca na vrata, lišće će otpasti pa stigneš proučiti temu o kovrčavosti lišća da se pripremiš za iduću godinu |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na savjetima. Kao što kaže Natalija,lišće će otpasti pa se nadam da će na proljeće biti sve u redu.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |