Ako nekog zanima - cvijeće na aukcijama |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 15:06 |
http://www.aukcije.hr/browse.php?id=88
često svratim na aukcije i povremeno vidim zanimljive stvari a ovaj put ima i zanimljivih biljaka - pa ako nekoga zanima neka pogleda |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super! Hvala što si ovu adresu podijelila s nama.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Stvarno je super... nego jesi šta kupovala preko njih i kako je sve to skupa organizirano...
Vidio sam neke crvene javore da prodaju pa....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kupovala sam neke druge stvari i zadovoljna sam
za kupovanje se potrebno registrirati kao kupac ne plaćaš ništa dok prodavatelj plača neku malu proviziju |
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Nudi se tamo sjeme iz Češke za koje ljudi koji su ga kupovali kažu da je staro i da nevalja. /samo malo upozorenje/
|
|
![]() |
|
prodaju razni ljudi tako da sigurno nije sve sjeme loše - ako se nekom i dogodilo da je kupio nevaljalo sjeme
rado bih kupila neke od sad ponuđenih sjemenki ali meni je skupo a i ne trebaju mi tolike količine :( |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja nisam vidjela javora nigdje, ali me interesira koja je bila cijena?
Želim ga kupiti!!!
|
|
![]() |
|
za javor je istekla aukcija...aukcije traju 10-ak dana i ako ih prodavači ne ponove...gotovo
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ok, hvala
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Proljeće,javora imaš u baumaxu,pevecu sigurno.Neki dan sam ih vidjela i baš su lijepi(i skupi).Sigurno ih ima po rasadnicima jeftinije.
|
|
![]() |
|
Joj Sasha, baš ti hvala,već dugo čekam da mi netko odgovori ali ništa bez tebe!Jesi možda vidjela koja im je cijena?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zavisi od trgovine,vrste i veličine javora. Mislim da bi za 100kn našla lijepu biljkicu.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Proljeće, u "Zrinjevcu" na Savskom mostu je koštao 120 kn (crveni), a drugi pored njega nisam gledala!
![]() Ali, poslije toga su Baumax i Bauhouse imali akcije! A do 12.04. čini mi se traje "Sajam cvijeća" u MBM-u u Stupniku, uz 10% na sve što se kupi!!! Probaj nešto što povoljnije iskombinirati. ![]() |
|
![]() |
|
Ok, hvala za info! Morala bih nešto iskombinirati, za sada su to samo želje!
![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Hmmm malo sam pogledao link na aukcije...
i eto tip prodaje sjemenke acera po 35 kuna....
iznenadilo me da ima PLAVI acer... no nisam na netu našao da išta tome slično postoji....
malo istraživanja naokolo i otkrio sam da imam acer palmatium i acera dissectum....
ako nekoga zanima bolje da se požure jer tip dolazi u 7 mjesecu u hr....
|
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
ljudi dali je upče pametno kupovati cvijeće na aukcijama?
|
|
![]() |
|
pa ne znam jel pametno
![]() tamo ima raznih prodavača...oni s kojima sam ja surađivala su bili ok
a postoje i ocjene prodavaća....pa možeš pogledati šta kažu ljudi koji su s njim surađivali
|
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Fala! :)
Odlicno mi je dosao ovaj sajt! ![]() Kupila sam par kaktusa na aukciji, jos samo trebaju stici i to kaktusa koje trazim vec neko vrijeme. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |