magnolija listopadna |
Odgovori |
Korisnik | ||
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Rujan 2007 u 00:21 |
|
Molila bih nekoga tko ima stablo magnolije i pokoju mladicu ispod
njega da mi je udijeli..imala sam vec lijepo uzgojenu u pitaru (
donijela malenu iz Slavonije), ali sam nesto krivo ucinila pri
presadjivanju u vrt i osusila se...( ili sam je previse zagnojila pa se
sprzila, ili mi ju je netko od "briznih susjeda" "zagnojio" - sto nije
iskljuceno)
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Danas idem do mame a moja mama ti je živi rasadnik magnolija(ne mislim pod tim da ima rasadnik nego svima pelca magnolije i to od jednog ne velikog drvca).Ako je koja ostala javim ti,no nisi rekla kakvu bi.Ona ima onu klasičnu ,crvenu.
|
||
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da, onu klasičnu sa ljubičastim čaškama koje su unutra bijele...jel to klasična? joj, puno ti hvala ...
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mama podjelila sve zalihe zapelcane.Sad se pelcaju nove no sade se ionako tek u proljeće.Ako prije ne nabaviš javi se a ja ću jednu sačuvati.
|
||
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ok...mada bi se kod nas i sad to moglo posaditi, ali javim se ako ne nadjem prije..hvala ti...
|
||
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja ne odustajem ... i dalje tražim tu magnoliju
|
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja ti na proljeće mogu poslati sa korjenom jednu mladu. Ima moj ujak ali "on kao dobro poznaje cvijeće i ne želi sada kopati jer se ne bi primilo". Mislim,kaj god. Ali moram biti da mi je iskopa na proljeće,pa ti onda šaljem.
|
||
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
može...strpljen - spašen-....Neću se zahvaljivat jer, kažu, sama će se ona hvalit...
|
||
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam u ZG i imam stabalce magnolije zasađeno na krivom mjestu. Mogu ti ju cijelu iskopat. I ovako sporije napreduje , a treba mi mjesta za krušku jer mi dragi stalno kvoca da mu smeta za gradele. |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da bi najbolje bilo da se Frida uputi barem do Zg(ako nema neki kamiončić onda barem autom) pa da pokupi to što je i Hele i meni(a možda se još ko nađe) viška
|
||
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako nisi pronašla magnoliju kroz 15-20 dana idem za Zd pa da ponesem mladicu iz vrta?
|
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Poslala sam ti pp... Jedno stabalce se pokušava adaptirati na novi stan uz more ( Hvala Hele), ali još ne mogu reći jel uspjelo ( listopadno je, pa je normalno da je odbacilo lišće, a tek kad zima popusti malo znat ću ...
Ali, svakako bih volila da se vidimo kad si već ovdje i da popijemo kavu!!!
Donata! Eto bit će nas više na jednoj kavici za 15ak dana!
|
||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |