Dracunculus vulgaris |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kad se on može saditi u vrt,jel na jesen
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od moje biljke ništa - stara lukovica/gomolj
antune ja sam ga sadila u svibnju |
|
Posum
Novo sjeme Pridružen: 22 Siječanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja upravo prošli tjedan kupila u Merkuru,nisam mogla da skinem oći od te slike i danas da posadim i gle kad otvori gomoljka potpuno suha ko presovan pepeo utvrdnut,vrlo razzočarana
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Posum na informaciji.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa i mi špancirke smo se na kavi ponovile s dracunculusom kojeg smo kupile u Merkuru.Za ostale ne znam ali meni je gomolj izgledao zdrav, posadila sam ga u teglu i sad mi niš ne preostaje već čekati.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posum i moja je bila takva - nakon što sam je izvadila iz zemlje jer mi se više nije dalo čekati pa sam pomalo iščeprkala (strahujući da je ne oštetim ako je kojim slučajem krenula, a tamo ništa...) |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A zašto ne pregledate lukovice i gomolje prije kupnje?To se barem lako vidi jel lukovica ok ili nije.Naravno da se desi,pogotovo u tim centrima,da budu suhe,DA IH NEMA,no prednost je da se može vidjeti kroz pakiranje u kakvome je stanju.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ja sam svoju dobila na poklon...
inače ih pregledam kad sama kupujem |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |