Chimonanthus praecox |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 22:00 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhlenbergija,dobro nam došla
![]() Vidim,još jedan znalac
![]() Jel imaš sliku tog grmića?
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Imam samo ga ne mogu stavit na forum,nešto mi blokira.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeeeeee,prekrasan je cvijet!!
Jel tog čuda ima kod nas u Hr?
|
|
![]() |
|
Ovaj sa slike je kupljen u Italiji.To je prilično neugledan grm,vjerojtno ga zato nitko ne primjećuje ako i postoji u nekom rasadniku.
|
|
![]() |
|
Meni baš ne može biti neugledan.Jedan takav sam kupila(naravno ne znam ime)za nekih 10-ak kn jer,vele trgovke,neugledan je i ne prodaje se.Meni je baš lijep,sad će uskoro cvasti a kasnije dobije lijepe bobice kojima se boja mjenja kako sazrijevaju.
Stavit ću ja i ovaj na popis pa ga možda i u nekom rasadniku imaju,onako zabačenog
![]() Hvala za info
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
M. kak se on razmnožava?
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opet nešto novo vidim a i lijep je
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opet fotoaparat čini čuda, cvijet je znatno manji. Grm visine 3 m, ljeti zelen po ničemo poseban. No zimi, kad još sve miruje po snijegom, okiti se žutim mirisnim cvjetovima, zato ga imam u vrtu nekih 8 godina. Prve tri godine nije cvao, a od onda redovito svake zime.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
BB, a da li ga imate u ponudi?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |