Voxić populi - ideje i razmišljanja |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jel' me netko tražio ...vidim da me se spominje pa rek'o da se i ja malo uključim....ne, ne u hrvanje (sorry, cura u blatu nema, morat ću sama početi raditi smajliće )
...a sad na zadaću... ideja je odlična i uz ovakav demokratski način javne rasprave sigurna sam da ćemo dobiti odličan krajnji rezultat... nisam sigurna da sam baš sve prijedloge potpuno shvatila ... osobno mislim da bi trebalo biti nominirano više radova, npr. najmanje 25 s obzirom koliko imamo aktivnih i vrijednih decoupage majstorica, a glasanje ograničeno na odredjeni broj glasova, a dozvoljeno birati samo 10, iz kojih će se iskristalizirati pobjednica... i kao i sve ostalo, i ovdje se mogući broj glasanja može sistemski urediti da nitko ne može glasati više od jednoga puta u tom ciklusu.... a ako i bude koji puta recimo 2 majstorice s istim brojem dobivenih glasova, zašto ne bismo imali i dvije pobjednice, koje će eventualnu nagradu dijeliti popola... naravno, podrazumijeva se da se nominacije ne duplaju, tj. jedna osoba može biti više puta nominirana ali ne s istim radom... i slažem se, s obzirom da se radi o decoupageu, ne treba ograničavati s temom....
...nagrade...mislim da su svi prijedlozi zgodni, naročito ovo sa salveticama, ali već i objava fotke na portalu Cvijet.info po meni je velika nagrada, naročito ako bude negdje u ćošku stajala i mail adresa/blog/web adresa pobjednice, naravno, uz njen pristanak...kaj se hobby dućana tiče, ta je ideja odlična ali zahtijeva popriličan angažman od npr. Izzy iakooooo...hobby dućanima bi to bila itekako dobra reklama i povezivanje s njihovom "bazom" koja i inače ostavlja podosta novčića u njihovim blagajnama
...eto, za prvu zadaću toliko, ovisi od ocjene, možda ću morati i na popravni
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja necu riskirat losu ocijenu,pa cu samo na glas razmisljat..cure super su vam prijedlozi,vjerujem da ce bit od velike koristi izzy pri sastavljanju pravila natjecaja..ako sam dobro polovila konce,30-ak radova ce bit nominirano a samo 10 ulazi u konacne nominacije..osobno se slazem s tim..e sad iman jedan prijedlog,da tih 10 nominiranih cura u sljedecem krugu nominiraju po tri,naravno razlicita rada,i na taj nacin dobijemo onih 30...morat cu jos jednom procitat sto ste sve predlozile,isparilo mi dosta toga od jutros,pa se ne mogu sjetit jesu li definirane prve nominacije..mene to najvise muci,neman pametno rijesenje..
sto se tice tematskih natjecaja,nebi bilo lose s vremena na vrijeme i njih ubacit,ali ne stalno,cisto da se razbije jednolicnost..na jednom stranom forumu sam vidjela da su sve cure dobile isti print,i svaka ga na svoj nacin obradila,na razlicitim predmetima..eto to mi je bilo bas zanimljivo vidjet.. pada mi na pamet i ideja ,da u nekom od krugova,same sebe nominiramo(zasto ne) i to na nacin da posaljemo izzy slike radova i ona ih objavi pod rednim brojevima,tako da se ne zna kojo je ciji rad sve do kraja..cisto malo napetosti radi,i sarolikosti.. nagrade?meni svejedno,rekla sam vec izzy da se puno ne zamara,super ako ih bude,a i ako ne bude..svakako sam za slanje salvetica,a sve ostalo ako bude..izzy ako preuzmes obavezu "zicanja" po hobby ducanima,i budes sretne ruke,svakako pitaj bili ikako bilo moguce da ne naplate cijenu pakovanja paketa (ako nagrada bude putovala van zg),vec samo postarinu,a to je samo 15kn..i onda tih 15kn odbiju od poklon bona,i svi zadovoljni.. i jos nesto,ja sam svakako za to da se i 2. i 3. mjesto zabiljeze,i to na nacin da se u potis dodaju ovakvi ili slicni smajlici,,i za prvo naravno.. eto toliko od mene,nemojte mi nesto zamjerit,samo sam na glas razmisljala |
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zgodno mi zvuči tematsko natjecanje svi sa istom salvetom ili printom (ponekada )to bi stvarno bilo jako zanimljivo za vidjeti ,već se unaprijed veselim, a dobra mi je i ideja to da se Izzy pošalju slike radova koje ona onda objavi pod brojevima ( voljela bih pogađati tko je što napravio)
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li kakvih novosti glede natječaja? ajmo, kraj mjeseca je blizu...
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predlažem da na natječaju mogu glasati samo članovi foruma.Mogučnost glasanja gostiju stvorili su nekakve sumnje i negativne vibre.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači kad je swap taj mjesec nema natječaja za najbolji rad ili...?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta je s natječajem za rad mjeseca?.......ugašen ili stavljen na čekanje?....
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |