Smrčci |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i slike najvećeg smrčka, kojeg su našli Talijani iz Trsta...
.
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Jagoda, super slikice, pa mislim da ću ga prepoznati ako ga "sretnem" negdje usput, ne gospodina, već smrčka, Voljela bih, znati koji je, to bi pored sunčanice bila još jedna koju prepoznajem
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
pšeno
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam namjeru da ih proizvedem.Tražim nekog tko je to već pokušavao.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimljivost
Smrčak prije nego što se pojavi, može "čekati" i preko 80 godina u staništu idealne uvjete. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
pšeno
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad će biti smrčkovijada. trebat ću malo smčka za uzgoj.molim sve one koji nešto znaju o uzgoju da se jave. pozdrav
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |