Problem s gušterima |
Odgovori |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 10:35 |
U dvorištu imam cijelo čudo guštera, jurcaju svuda naokolo. Ne prave štetu na biljkama, ali mi idu na živce. A osim toga, jako iritiraju moju kujicu koja onda jurca za njima i sve pogazi, pa je najveći problem u tome.
Ima li netko ideju kako da ih se riješim, potamanim ili otjeram ? ps: gušteri su oni obični, mali, ali ih ima mali milijun. Unaprijedd hvala.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kod mene ih ima.. na svu srecu ne smetaju mi za sada.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene zanima kako da ja njih otjeram ? Ima li netko ideju ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma znam Glikica, ali na žalost nemam iskustva sa tim... mislio sam predložiti pca koji će ih uznemiravati i otici ali vidim da to vec imas i da ta metoda ne uspijeva
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |