Izložba cvijeća-LUDBREG |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooo vas dvije skitnice, samo po sajmovima hodate.....neka, tako i mi s vama....krasno ste nam to pokazaje, lijepe bromelije i ostalo, prije nekoliko godina bila sam u toj crkvi
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekasno Marko na Kosovo polje stiže !! Tek sam htjela staviti svoje sličice vidim kaj se tu dogovaralo !! I baš mi je žao kaj se nismo srele jer i Mđ ekipa od 2+2 člana prolepršala Ludbreškom izložbom i sajmom svijeća !! Ali dobro kaj smo išle posebno jer imamo slikice sa više biljčica ! Vi ste slikale ono kaj je vas interesiralo, a mi svoje želje ! A pošto sam ja bila sa MK, kaj bi drugo prvo pohodile do 3 štanda sa kaktusićima !! Gospođe Srnec (međimurke), gosp. Lovrekovića i gosp. Bešlića !! Pa evo ubijte se u bodljicama kak smo se i mi ubile !! Za Lovrekovićeve kaktuse se manje zna, on ja poznatiji po kolekciji čuvarkuća ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova 3 malca su došla k meni !! A između ostalih ovaj je završio kod mk !! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tu smo se malo odmorili i popili kavu, a ovaj smajlić i vrlo originalan natpis su bili na šećeru uz kavu !! A onda smo ostavile muževe da pričaju...za još jedan solo krug, jer prvi je bio uz njihovu pasku, i zbilja smo samo onda gledale ! Idemo dalje sa sličicama : Jedna od rijetkih sličica bijele dipladenije sa cvijetom na sajmu ! Štand sa grmljem i drvećem !! Mini jorgovan kao moj, slićica zacure koje su me pitale dal moj tjera iz korjenja ! Prvi put sam vidjela na sajmu paulovnije i judina drvca !! Pa malo "travica" !! Pa malo "cvjetića" koje je lelujalo na prekrasnu koreografiju !!! Pa prekrasan vanilov grm u visečoj tegli (za samo 30kn) !! Pa viseća tegla petunija-potunija-surfinija, nisam stigla pitati kaj je, ali ove lijeve su jako zgodne |
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svašta lijepoga, al bockavci su naj ! Meni !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je bilo lijepo, svašta za viditi i kupiti
jesu bili skupi variegirani polemoniumi? |
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |