Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 565758 |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Lily, božićni radovi su ti na prethodnoj stranici (nije ih bilo puno).
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
da li je moguće da smo se počeli polako ponovno okupljati radovi su ti jako lijepi, curica će biti jako zadovoljna (i ja bih bila), kutija za čaj odlična, okvir |
|
![]() |
|
Pa evo, dijete mi "odraslo" pa opet poćinjem pomalo maljati.
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super Mima, kutija za čaj mi je baš-baš!!!!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sara47 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
ukrasne daske...ova sa olivama mi je prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zavidim.Davno nisam imala kist u rukama.Malo sam se predozirala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 565758 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |