Dragoljub - Tropaeolum hybriden |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
Sandra Šteko
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U koje se doba točno pobere sjeme sa dragoljuba.Ja sam lani čekala i čekala i nikako pogodit vrijeme i poslije se koliko dugo još suši.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjeme dragoljuba se pokupi kada bude zrelo tj kada dobije svjetlu, drvenastu boju.ne postoji određeno vrijeme. ovisi kada se otvorio cvijet a cvjetovi se otvaraju tokom ljeta.
sušenje mu nije potrebno samo ga čuvaj u nečemu gdje će imati zraka dane popljesnivi, najbolje u vrečicama od mrežastog platna. |
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj je visok 10 c m i baca pupove!
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kad si ga posijao i di ga držiš da već baca pupove?
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u kući...posijan prije mjesec dana....u grijanoj prostoriji na prozoru!
|
|
prepelica
Upravo klijam Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko ima sjemena dragoljuba? U zamjenu dajem razno: kadulju, matičnjak, razno povrće...
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možeš ga kupiti u skoro svim trgovinama i vrtnim centrima gdj se prodaje sjemenje
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragoljub klija jako brzo (7-10 dana), pa nema potrebe da se sije rano u saksije. Pored toga raste jako brzo. Fiki tvoje biljke bi trebale biti puno veće ako si ih posijao prije mjesec dana....ili je nešto zakazalo. |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smjestio sam ih na hladnije zadnjih 20 dana! Jer neželim da prerastu!
|
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako uzmete u obzir da kod mene opet pada snijeg, koje vrijeme biste mi preporučili za sijanje dragoljuba?
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ih posijala prije tri tjedna,na prozoru su al su se jako izdužili, imam još malo sjemena i to budem s obzirom na prognozu posijala tek krajem mjeseca ali van.
Fiki neznam dal sam dobro shvatila,veliš da tvoji bacaju pupove,to misliš na cvijetne pupove!? |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Možeš ga posijati direktno u baštu krajem maja ili u kući sredinom maja, pa ga onda krajem mjeseca posaditi vani.
Po meni nema potreba da se prije sije. Ovaj odgovor je upućen Vlatkich, ne funkcioniše mi funkcija "citiraj". |
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super! Hvala Mak! Tak sam otprilike planirala, ali me ovaj snijeg ubija u pojam. Svi moji planovi se mijenjaju preko noći silom prilika..
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetne pupove!
|
|
Manon
Novo sjeme Pridružen: 27 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posijala dragoljube u teglu prije cca tjedan dana i još ništa. Tješim se da im je hladno :-(
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manon krupno je sjeme treba mu malo duže.
|
|
VG
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VG
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |