Propada mi biljka!!! |
Odgovori |
Korisnik | |
nacelnik
Novo sjeme Pridružen: 03 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 12:22 |
cao..trebala bih savjet za cvjece unutar prostorije..desava mi se to da sam uzela cvjet nacelnik..neznam dali vam je poznat po tom imenu uglavnom rastao je jako brzo ali kako ide u visinu liske koje su ispod mu otpadaju tako da sada je izrastao vicok preko metra ali ima samo par liski na vrhu..ispod sve nize je celavo..citava jedna liska odpadne..tako da su dojni stupici ostali bez lisca..sta bih to moglo bit..koi razlog jer ja ga redovno zaljevam i na svjetlosti je..zasto mu liske opadaju..dali mozda treba da se obreze pa da krene od pocetka da se grana..unapred hvala ako neko zna koi bih mogao bit problem molim da mi odgovori..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može slika da lakše nađemo odgovor... koja je to biljka i o čemu se točno radi
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je to možda ova biljka Begonija - Corallina, možda tu nađeš odgovor
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |