Naš početak |
Odgovori | Stranica <1 202122 |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došlo je vrijeme da i ja skinem paučinu sa svoje galerije! Sad sam u penziji pa ću imati pretpostavljam malo više vremena navraćati na ove stranice i pokazati radove i repromaterijal koji izrađujemo.
Ima radova punooooo, a ovo su jedni od zadnjih i najdražih: A ovo mi je najdraži rad sa radionice čipke u Megacoloru na mojim okvirima :) A ovo je eksperiment naučenog ali bez kakvog motiva sa salvete i sa salvetom i čipka |
|
Sponzorirani linkovi | |
dinazg
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!!!
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka čast... zbilja je bilo krajnje vrijeme da makneš paučinu sa svoje galerije... tebi definitivno pripada titula majstorice od čipke... sve mi je mrak, al ono ogledalo s radionice iz megacolora... čime si ga patinirala? jedva čekam ostatak radova pogotovo kutiju za čaj... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je divno
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divni radovi Andrea i dobro došla natrag. Gdje se mogu vidjeti artikli koje radite (kod Sarite sam pročitala da su ogledalca tvoja )
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke puno! Znate da potičete da radim još ljepše radove.
Klara, kad učvrstiš svoja iskustva sa majstoricom čipke koja je vodila radionicu onda tek onak "zasjaš"!!! Ono ogledalo sa ružom sam sjenčala sa bitumenom, a dio bez sam špricala. Tvoje radove se nemrem nagledat, nikak da se kak spada posvetim pittoriccu koji ti Klara predivno radiš. Izgleda da bum ili zasjela jednom pa pokušavala, pokušavala i pokušavala dok ne uspije ili na kraju opet se otišla družit sa majstoricom nekom. :) Okić poslala sam ti pp! :) |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo, inače nisam ljubitelj čipke ali ovo m ije stvarno lijepo. Djeluje tako uredno.
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna čipka.
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Diiivotica radovi.Hoćemo jooooš!!!
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno opet ovdje! Dobrodošla natrag!
I sretno zaplovi u mirovinu......neka bude jaaaaaaakoooooo duuuuuugaaaa
Što reći za radove, potpisujem sve što su cure prije mene napisale, stvarno je krasno sve!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi mi se jako sviđaju
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam sve od a do ž i očekujem nove radove čipka je predivna ,i raspucavanje izgleda da ja jedina neznam napraviti raspucavanje a vama je to uspijelo odprve i to onako pravo vidljivo kak ja volim
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja PrvoSwapovska družice dugo me nije bilo ali sam se vratila
Čestitam ti na penziji i nadam se da kad budeš navraćala na viksu budeš svratila do mene na kavicu |
|
Odgovori | Stranica <1 202122 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |