Problemi |
Odgovori |
Korisnik | |
Dani13
Novo sjeme Pridružen: 19 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 14:26 |
zašto ja ne mogu u okviru neke teme postavljati pitanje ili citirati ili odgovoriti javlja mi se stalno greška crvenim slovima napisana????
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u kojoj temi i koja greška?
|
|
Dani13
Opcije poruke
Hvala(0)
|
primjerice u temi: Poklanjam,nudim,darujem,dijelim cvijeće
kada kliknem na odgovori ili citiraj bili što pojavi mi se obavijest Greška Nemate ovlasti za odgovaranje na temu isto tako kada sam htjela u temi problemi...
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dani13, nemaš još dovoljan broj bodova pa zbog toga ne možeš pisati u pojedinim temama. Predlažem da pročitaš pravila foruma...
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Upravo tako, moraš napisati koju poruku i podjeliti svoj vrt ili biljke sa drugima a tek onda možeš tražiti biljke i sjemenje od nas
|
|
Dani13
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |