gortyna |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a što se dogodilo ? odmaraš
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ma ne odmaram
samo sam u guzvi, imam trenutno puno obaveza pa ne stignem nis napraviti
a jos me copila i prehlada i ne popusta vec deset dana
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ajde ozdravi, skuhaj si vinčeka i u krpice, dobro se oznoji i to je to
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Brzo nam ozdravi...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
pzdarvi mila, ja te kuzim, ja bubana, no zato gogs dojder s kuhanim vinom i da vidis kak brze ozdravljam
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
gortyna ozdravi i razveseli nas opet svojim lijepim radovima
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
hvala vam cure na dobrim zeljama
kasljem ko nikad u zivotu
ali proci ce i to
![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Nadam se da će ti prehlada brzo proči.I ja se već dugo borim s kašljem.
Radovi su ti fenomenalni!Svaka čast!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
koka jel si zdrava???? kako je''
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ali nam dođeš 14.02. ?
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
a kam vi to idete 14.2.?
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U Švedsku ![]() ![]() ![]() Ma Gortyina odlazi domeka...pa kak je iz našeg kvarta....bumo je grupno dočekale ![]() |
|
![]() |
|
sretan ti dolazak
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
pozdravite ju i od mene
![]() |
|
![]() |
|
evo me
nisam jos skroz zdrava, ali za dva tjedna bum ko nova
![]() naravno da dolazim... jedva cekam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |