bakin vrt |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila malo u tvom dnevniku radova i vidim da se tu radi punom parom! Od tolikog šišanja zaboli i mene glava!
Svaka ti čast kako sve to uređuješ ( tebi i TM, naravno)!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu je bilo posla, ali se i vidi razlika, ošišano, pospremljeno, uredno.
Gledam tvoje lanjske begonije ..... ja sam kupila par komada, dugo su već bile posađene i ništa. Pa sam odlučila u te vaze staviti nešto drugo. Kad tamo stručnjak (ja) okrenuo naopako gomolje. Nakon intervencije sada polako rastu. |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako moja, zaista je šišanje kod vas alfa i omega... Razumijem zašto toliko o tome pišeš. Možda da TM i ti iduće godine nađete nekog nadničara, pa vi nadzirete a on šiša... Naravno, ako se slažete s tim i ako tako želite.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Baka ja imam pola manje šišanja nego vi i uvijek sam u bedu kad me čeka taj poslić. Prvo kad pomisliš, šišanje živice i grmlja čas posla a kad kreneš pa još malo, pa još malo a zabole ruke i ramena (barem mene) a nemam elek. škare nego sa običnim trsnim ili onim malo dužim
Nego... fino ste vas dvoje to zrihtali a i dobro se naradili, drugi put zaposlite malo i mladu radnu snagu....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas smo završili. Do prve kiše! Korijenko i mi smo nekih tridesetak i više godina sve samo škarama, onim dugim. A onda sam ugledala na cesti "Parkove" sa šišalicom i kupili i mi... spašava nas. Da ne kažem da je oštra kao mačeta i daleko bolje može srezati šiblje, žbunje i sve ono u što se pretvore naši grmovi i živice nakon duljih kiša.
Samo danas smo napunili 9 vreća od 200 l pokošene trave, lišća i palminih grana. Jer sam se na kraju upustila i u šišanje palmi.
Mladi? Sto problema... mogli bi ih organizirati jednom tjedno... ali.... a doći će i to vrijeme nažalost brzo!
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savršeno! zbilja se vidi koliko ste napravili! čestitam!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, danas sam ošišala svoju sivu santolinu po tvom savjetu. Pustila sam ju da ocvjeta, a onda škare u ruke. Pokušala sam ju oblikovati u polukuglu. Kako to radim prvi put, nisam baš sigurna jesam li dobro napravila. Mladice su naravno zabodene u zemlju. Nadam se da će se primiti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoće sigurno.A mi prvih 8 kupovali! Umjesto da sam kupila dvije i.... Sad "pikam"dalje sama!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ste samo posla napravili!! Posjećujem ja i tvoj vrt, uvijek je sve uredno i na svom mjestu. A sad sam vidjela kako to izgleda kad se krene u šišanje i oblikovanje. Ima tu bome posla!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |