Posude za cvijeće - razni načini izrade |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
PrincessDora
Novo sjeme Pridružen: 23 Svibanj 2018 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zdravo na site!
Nova sum na forumot I Milo mi e sto ve najdov. Nekoe vreme veke razgleduvam Kako se izrabotuvaat saksii od kamenja. Tuka imate detalno opishano se, blagodarnost za trudot I informaciite. Mislam da pocnam so nesto Kako prethodniot post. Nabaviv kamcinja. Mi treba uste lepak, mislam da nabavam fleksibilen za plocki. Sakam da prasam kamenjata treba li da bidat suvi pri lepenje so lepak. |
|
Sponzorirani linkovi | |
PrincessDora
Novo sjeme Pridružen: 23 Svibanj 2018 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pocnav prvo so priprema na kamcinjata, recni se, gi pominav niz voda nekolku pati, Sega ke odat na balkon da se susat.
Se nadevam vo megjuvreme nekoj ke se javi. Pozdrav! |
|
PrincessDora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neuspeshno.
Mozebi prerano sakav da ja izvadam folijata. |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rado bih ti pomogla savjetom, ali nisam radila te cvijetnjake. Nažalost, oni koji su ih radili nisu očito aktivni na forumu u zadnje vrijeme.
Inače, drago mi je da si nam se pridružila. Makedonski neznam, ali kada pročitam nekoliko puta, uglavnom shvatim što si napisala. Ne daj se obeshrabriti neuspješnim pokušajem. I kada smo počeli hodati puno puta smo pali, ali nismo odustali. Tako i ti sa svojim teglicama. Vjerujem da ćeš nakon nekoliko pokušaja uspjeti. Držim ti palčeve da ti uspije!
|
|
PrincessDora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimicifuga fala mnogu na ohrabruvanjeto.
Vecerva povtorno se obidov da napravam, so Mali izmeni. Se nadevam ke bide uspesno. Nema otkazuvanje, jas bi sakala ama ne odi se vo zivotot bucni pracka pij vino. Milo mi e sto gi citas moite postovi na makedonski. So malku trud se razbira. Jas srpski razbiram odlicno, zatoa sto redovno citam. Ama ako pocnam da zboruvam, e duri togas nisto nema da se razbereme. Se najdobro. Denovive ke napisam Kako napreduvaat saksiite. Pozdrav |
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |