Diary of a Madman |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....pa polako. vidis da ti dolaze ideje kako koristis vrt, mozda je tako bolje as ces manje pogrijesiti kamo ca staviti i zasijati
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još kad naraste moja passiflora, koja nikako da se preseli tebi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je štala drvena, mogao bi je onako improvizirati i da ispadne garaža!
Ja volim jako stare drvene objekte! |
|
osbourne
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije, kamena je i nicemu ne sluzi...doista. pod propada, vlazno je i samo grdosija u dvoristu. no dobro...
evo ga hotel iako nije kako sam bas zelio jer bi bio ljepsi da je rađen od većih cjepanica kojih mi nemamo jer se grijemo na one komade drveta iz klane...bezveze al je ok ispao. nije dovrsen ovo sma slikao samo da vidite ideju!
u ove rupe bi se kukci trebali nastaniti imali smo jednu ogradu na drvarnici sa slicnim rupama za vide i bumbari su se godinama gnijezdili.
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt mi nikad nije bio gori. To je pustinja....što se povrća tiče a prašuma kad je riječ o ..korovima! Sve je krenulo u kišno proljeće, pa i početak ljeta, sve je strunulo. Kasnije suše koje su skamenile moju glinovitu zemlju! A da ne govorim kako je sve zaraslo oko vrta... namučio sam se dok sam pokosio 1 dokle sam trenutačno došao. Trava je moje visine i svaki put iskrivom kosu koja se prethodno močila 12h u vodi da drvo nabubri! eto kratki izvještaj o mom neuspjehuJ! uzivajte |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iduce godine bit ce bolje...
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....pa bio si na friskom zraku, malo si gimnasticirao ca ti je jakaaaaaaaaako zdravo necete strefiti infartkt u stare dane i cabis vise otel
p.s. za zivet dobro na ovome jako nepravednome svijetu treba ti jakoooooo punooooooooo dobre i pozitivne filozofije-cakre-yoge i quant'altro
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma drži se ti nama, stvarno si se "nauživao" na friškom zraku, vidi se da si bio vrijedan i na jesen u nove radne pobjede!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Optimizma ti vidim ne fali, a kako kaže Rijeka, pa na friškom si zraku, zamisli da moraš cjeli dan biti na 20 katu u neboderu - to bi bila kazna, a ovo tvoje je nagrada, a u opremanju vrta i cvjetnjaka svi ćemo pomoć.
Pasiflora ti već cvjetala.
|
|
RIJEKA
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša nema druge nego da se mi lijepo nađemo još ovaj tjedan na kavi:)
kolika je biljka s obzirom da se vozim autobusom?
optimizma ne fali ali vremena i snage za sav posao da
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ih više, na niti jednoj ne piše tvoje ime, znači da možeš izabrati koju god želiš, a najbolje bi bilo da dođeš k meni, ali ako ne možeš, donijet ću ti negdje gdje rečeš, jer sam ja mobilna.
|
|
RIJEKA
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje zivis gore na belvederu negdje jel tako?
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |