Gardenia - Gardenia jasminoides |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bitno da si se ti prije naoružala znanjem, a sve ostalo će biti lakše
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo teorija pa onda praksa ko u školi
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
strufeta
Novo sjeme Pridružen: 21 Veljača 2014 Lokacija: bih Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz svima, je li iko gajio ovu biljku iz sjemna? Koji je proces, koliko klija, sta joj uopce treba da proklija, itd..
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala sam sve pa kupila jednu jako malu gardeniju. Za sada je nisam presadila, stavila sam je na prozor i nadam se da će mi preživjeti do proljeća kad je mislim preseliti na verandu gdje će imati dosta svjetla, a neće biti na suncu.
Za sada najveći problem vidim u prskanju jer se ne smije prskati po pupoljcima i cvjetovima. Samo neka ona dobi pupoljčiće, a ja ću se već nekako snaći. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |