Sobni zvončić Campanula isophylla |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moje kampanule iz Kufl. za 19 kn.
Piše u knjizi za nju da je minimum 7 stupnjeva. Povremeno prskati listove. Dobro osvjetljeno mjesto, ali ne na direktnom suncu ljeti. Zaljevati kroz cijelu godinu, ali zimi oskudnije. Skidati ocvale cjetove redovito. Na kraju sezone rasta podrezati biljku na 5- 7.5 cm, kako bi ostala kompaktna i dobro oblikovana. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prekrasna je. Mislim da poslije posla trčim u Kaufland... vidjela sam plave, ako ih još ima.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi kupila?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam stigla, bus mi je kasnio, a time i sve ostalo... ali, budem.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko- ta Campanula ti je portenschlagiana i možeš ju slobodno posaditi u vrt... tih 7 stupnjeva znači da je to min temp za cvjetanje i dok je u cvatu treba ju tako držati a nakon toga će ju najbolje biti posaditi u zemlju... Takvu sam naime istu i ja kupila prošle godine u Kauflandu i malo istražila na netu, tako da je svo vrijeme u vrtu u zemlji i normalno je prezimila...
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |