Programi za uređivanje vrta i okućnice |
Odgovori |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Rujan 2007 u 15:49 |
Evo, listajući slučajno novi broj "Bug"-a (mjesečnik za kompjuteraše) pronašla sam temu "Klorofil u žilama" - softer za programe za uređivanje vrta i okućnice...
Baš sam se malo začitala, pa me baš zanima jeli tko koristi pokoji? Nevedeni su kratki opisi 6 programa, a jedan od njih nam je već predstavio i administrator na naslovnoj stranici pod zanimljivostima!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da nema boljeg programa za uređenje vrta od nas! Vidiš kako je Dina stavila sličice i koliko je ideja pljusnulo . Ma, šalim se ali budući da je vrijeme PC i inog nije čudno da i za to postoji program iako moram priznati da je moj jedini program - moja glava iako bi mi bilo drago da vidim kako bi PC uredio moj vrt.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa, i ja sam otvorila svoju temu, ali....
Pa, sam prinuđena ovako!!! |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sigurno ste puno puta prije sadnje i uređenja svoga vrta bacali skice po papirima. I nije bilo problema ukoliko ste akademski slikar pa je vaš plan ispao dobro i vidi se na njemu ono što želite napraviti. Ali ukoliko nije tako ....
Detaljnije |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo skinula ovaj virtual garden... Čini mi se dobar ovako na prvi pogled...
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probala virtual planer... Nema ruža...Ili ih ja nisam našla....
|
|
vrtlar
Novo sjeme Pridružen: 14 Ožujak 2008 Lokacija: Cuba Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voljela bi ako tko želi dati pokoji praktikus savjet za uređenje jer se sa tim bavim profi
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nego da li se to nudi kakvi savjeti za uređenje vrta!?!?
Jer ja sam upravo u kamenjaru i u zemlji do koljena pa bi dobro došao koji savjet...
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u kojoj si fazi preinake svog kamenjara, jer onaj tvoj je zaista bio odličan , ali nije da se uvijek nemože bolje . šta bi želio unesti novoga - evo ispred sebe držim nekoliko knjiga o uređenju vrtova i u svakoj ima toliko primjera da jednostavno samo čovjek treba znati što želi i sve je tu zorno prikazano - velika ilustrirana enciklopedija - VRT - uređenje okućnice (the small garden handbook) - vrt moj hobi i neke druge tako da neznam kako bi ti mogla pomoći . kad gledam ove krasote boli me glava . jer ja to nemam gdje napraviti .
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uslikam slike i stavim ih na forum pa možete dati savjete....
za sada sve znam kako i sta samo na nekim djelovima neznam sta ubaciti da popuni prazninu...
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekamo slikice
|
|
mikki
Novo sjeme Pridružen: 26 Studeni 2008 Lokacija: Chad Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svi ti besplatni programi su dosta slabi za tako nešto
|
|
jura okučnice
Novo sjeme Pridružen: 21 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok ja se bavim uređenjem okučnica možete li mi reči kako da dođem do kvalitetnog programa za uređenje kopletne okučnice?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |