navodnjavanje -količina? |
Odgovori |
Korisnik | |
MGrubi
Upravo klijam Pridružen: 31 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 21:47 |
trebam proračunati veličinu spremnika kišnice za vrt, ali ne mogu doći do nikakvih podataka o tome koliko vode treba povrtnjak ...
ako tko zna , ma približan podatak bila bih jako zahvalna moj budući vrt bi imao oko 200m2 |
|
autosjedalica glavu čuva
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško je izračunati veličinu spremnika. Zavisi koje ćeš biljke uzgajati, kakvi će vremenski uvjeti biti, ... itd,itd.
Pokušaj empirijski, uzmi plastični spremnik od 1000 litara i vidi dali zadovoljava, ako ne lako se doda još koji. |
|
MGrubi
Upravo klijam Pridružen: 31 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to ne bi bio problem da imam zemlju, nego imam 20cm zemlje, onda kamene ploče, pa za svaki iskop mi treba bager
zato trebam unaprijed znati veličinu pitam za slučaj da netko već ima spremnik da mi kaže kako sve to funkcionira i na šta treba pripaziti kod dimenzioniranja ;) |
|
autosjedalica glavu čuva
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |