Adenium socotranum, somalense, . . . |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veći dio sjemenki još nisam izvadio. Sve novo izvađene sjemenke označim i njih ću pikirati vertikalno.
Ima to jedan po mome mišljenju malo veći problem. Sve sjemenke koje sam do sada izvadio su više manje prazne |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Wow koja će to biti ljepota majstore
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Pinus čestitke ! Vidiš kako su te samo iznenadile sjemenke, baš mi je drago, bravo bravo !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sijao sam po prvi
puta na salvetu. Učinio sam grešku što sam sjemenke nakon klijanja sve
istovremeno presadio u supstrat. Mislim da je bolje presađivati selektivno, nekoliko
dana zaredom i to samo one sjemenke koje
su razvile "dovoljno" veliki korijen. Vjerujem da bi tada uspjeh sijanja bio još veći. Ovako
se dogodilo da jedan dio sjemenki koje su pustile klicu na salveti u supstratu nisu nastavile rasti. Samo to nema veze, ja sam više nego zadovoljan. Izgleda da sam bio previše skeptičan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Baš su lijepi ovi tvoji domaći swazicumi Pinus, jesi ih sve pincirao?
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Uh, ovo je predivno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Pinus
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Oooo Pinus kako lijepo, divni su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ufff, godinu dana niti jedan post. Pinus, javi se!
![]() ![]() Kod mene puno novih adeniuma ali nisam sve poslikala, stignem. ![]() Adenium dhofarense, sijan prošle godine negdje u jesen. Jedna od osnovnim vrsta adeniuma, najsporije raste od svih vrsta, nevjerojatno kako je spor
![]() |
|
![]() |
|
Od osnovnih vrsta sam uspjela nabaviti još sjeme A. boehmianuma i A. oleifoliuma, boehmianum mi se pokazao najkompliciranijim, nisam ih slikala budem uskoro. Imam puno novih arabicuma, uglavnom hibrida, evo nekoliko slika
A.arabicum Hansoti Dwarf A. arabicum PBN A. arabicum 'Emerald Crown' 'Golden Crown x Black Hawk' |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I ovima se moram diviti! Svaka ti čast, Alma!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Hvala Andina!
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Stvarno su čudo
![]() Predivni!! |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivni su ... tako lijepi i zdravi ! Ja nisam imala srece sa adeniumima , cak ni uz svesrdnu pomoc Andine !
Vjerojatno je tome puno doprinesla moja lokacija "tu i tam" ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Savršeni su!Predivna minijaturna stabalca
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam puno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |