Chirita |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da sam sanjala ovu ljepoticu i morala se vratiti po nju... sad krasi i moj dom, nadam se da ćemo naći zajednički jezik
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljivo
natalija obavijesti nas kako napreduje |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Chirita se ponovo sprema za cvjetanje .
Natalija kako se tvoja drži? |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sada dobro... u dnevnom/kuhinji je, nema direktnog sunca, do popodne čak ne otvaram grilje zbog jugo-istočnog položaja
još cvjeta čitala sam da se tretira kao sobne ljubičice pa ćemo vidjeti kako će dalje funkcionirati, pogotovo kad zahladi |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima 2 grane s pupoljcima, yessss......
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma otkini te grane da ne gubi snagu na cvjetanje
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, da, morati ću ih s pilom skinuti
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija nemoj zaboraviti pokazati cvjetiće.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da ću ih stići uslikati (uhvatiti u najboljem trenutku)
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, zar im tako brzo cvijet prolazi?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pčelice, mislim da ne... ali mi se čini da se svijet oko mene sve brže okreće...
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makk, evo ih
chirita, reci aaaaaaaa... |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, krasna je! Moram priznati da je nisam nigdje prije vidjela...
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, divna je tvoja Chirita.
Fotka je takođe za 10 |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |