Seoski vrt u slikama |
Odgovori | Stranica <1 192021 |
Korisnik | |
kamenika
Nedavno posijan Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala po vašoj idili,u sličnoj živim Sve je jako lijepo,šteta što nemaš vremena za još sličica.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenika
Nedavno posijan Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da niste riješili dileme u vezi treće slike odozdol,to je cvijet velikog podbjela,čest u potocima
|
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj cvijet smo gledali svega par dana. Kada smo čistili potok od granja i kojekakvog raslinja, pojavio se taj cvijet. Nismo znali koji je, pa smo ga ostavili neka raste. Par dana nakon što smo očistili potok, pojavili su se bageri Vodoprivrede, i od malog potoka kojeg si mogao prekoračiti su napravili kanal koji je sada širok preko 4 metra. Nakon toga taj se cvijet više nikada nije pojavio. Nažalost.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro cvjetoljupci! Zaista nemamo vremena družiti se s vama dragim ljudima. No sigurno će doći vrijeme kad ćemo opet dijeliti fotkice sa vama. I to već ovo proljeće. Kao što mnogi znaju, vrijeme leti i naša mala zvrkica je sve veća i samostalnija pa sad napokon opet imamo vremena za neke naše "gušte". Ove godine planiramo veeeeliku rekonstrukciju vrta. Ideja imamo bezbroj! Čim snijeg okopni bacamo se u vrt.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svim cvjetoljpcima.
Nakon dugo vremena evo me sa novim slikicama novog-starog vrta. Kako smo mi ipak "dotepenci" u selu i najviše volimo uživati na ovom prekrasnom zraku tak su čak tri dijela našeg selskog vrta postala poluurbana, tj. terase za guštanje za razne dijelove dana. Najviše smo ponosni što je to naših ruku djelo i reckilirano iz raznih materijala. Tako smo iskoristili stare palete i stare gume i napravili mali raj! Sad se samo još moram sjetiti kak se slike umeću :)
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tu se igramo
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam zakaj , ali nemrem više učitati ni jednu fotku. Sutra!
|
|
Tu se igramo
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepa ti je igraonica,čekam ostalo..
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Šeflera, tvoj vrt sam pratila još od samog početka, drago mi je da ste se odlučili vratiti na CIF, uvijek me je oduševljavalo to što zajednički uživate u uređenju vrta, nadam se da ćete nam pokazati i svoju princezu . Jedva čekam da krenu slike.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ste sredili terasu za guštanje
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni se svidja terasa...nadam se novim slikama
|
|
Odgovori | Stranica <1 192021 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |