Moj decoupage - početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantasaticno jedno ljepse od drugog
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve za 5+!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Bravo Maya...a anđali su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sretan ti roškaš draga moja
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pa dobro majio gdje si ti.......zaboravila nas!....
svejedno........ sretan ti rpđendan
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
majo sretan rođendan,svako dobro ti zelim
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
pridružujem se čestitkama, sve najbolje
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Pozdrav, ljudi!! ![]() Hvala vam svima na čestitkama, puno,puno!! ![]() ![]() Napokon sam opet ulovila vremena da se vratim u decoupage (malo me je faks odvratio od svega), ali pripremite se, ovih dana stiže nova kolekcija radova!! |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mayo čestitam ti unatrag ročkas, i VELKAM BEK
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pregledala sam tvoju galeriju ,krasnih radova imas i samo tako nastavi.
veselimse unaprijed novim radovima.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
mayo, prvo da ti zaželim sve supać za rođendn(za dobra želje nikada nije kasno),drugo- ako si zbog faksa malo zaboravila decoupage to je odlično(u protivnom....) treće-ovi radovi do sada su prekrasni ...a sada nam pokaži ono četvrto
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
čekamo novu najavljenu kolekciju, imaš moje razumjevanje što te faks odvojio od hobija.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |