Malo domaće atmosfere u raznim nijansama |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obzirom da nam atmosferlije pružaju ovako krasne dane, sigurna sam da svi uživate u svojim vrtovima ili parkovima.
Tako se i kod nas uživa na veliko. Prvo dvorište je košeno već dvaput. Drugo je ostalo nepokošeno. Malo nam je gecrknula kosilica pa će sačekati. Sve se zazelenilo. Flik i klupa nestaju u đungli koja raste i buja ![]() Zaista je sve u zelenilu ![]() Tko ne bi uživao! A zujalica ima ove godine straaašno puno , a i kako ne bi kad je već svašta u cvatu! Evo nekih cvjetića koji mirisom i bojom privlaće i zujalice i nas! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovdje iza skrivaju se čuda. Netom okupana livada i livadno cvijeće. Kišna izmaglica u smiraj dana. Cvijeće kao da svjetli! ![]() ![]() Polje zlatica ![]() ![]() Toliko toga se još sprema procvati! I ovdje će biti svašta uskoro ![]() Božur i vegeta su već prerasli plot koji je napravljen prije 2 tjedna ![]() A evo šta će nas uskoro razveseliti vučjak ![]() kozja krv će mirisom privlačiti bumbare ![]() ukrasni luk ![]() božur ![]() đurđice ![]() perunike ![]() ivančice ![]() maslačka neće nedostajati- već se pobrinuo za sjeme ![]() Definitivno najimpresivnija biljčica u cvatu je jorgovan! Oko njega ima najviše života! Leptiri, pčele, bumbari, MM i ja. Svi njuškamo od cvijeta do cvijeta i upijamo slatke mirise! ![]() ![]() ![]() ![]() Za sada toliko! Svima pusa od MM i mene. A i Flik vam šalje jednu slasnu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jooooooooooj ljepote
i mi vama šaljemo ljubac a naročito Fliku :) |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
joj kak je ovosuper , najviše mi se sviđaju oni krupni plavi cvijetovi neznam kak se zovu , jel mogu ja to dobit imalo pusa svima .
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nemam zamjerke super si to napravila, super slike i sve lijepo napisano kako se šta zove.
Perfektno....
Favoriti.....
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Milina i uživancija.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Šeflera imaš prekrasan pogled. MM uvijek kaže da traži kuću s pogledom u ništa. pri tome misli na takav pogled kakav imaš ti. Ova brdašca i kućice u daljini pa zelenilo, zelenilo, zelenilo, odmor za oči
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
zeleno joj što volim zeleno a i šareno .......sve 5 ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve je kod vas lijepo, zeleno, rodno i veselo!!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A slikice perunika!
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
pesa,maca i cvijeće pa i cijela okućnica sve je na svom mjestu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |