bilježim se s štovanjem!
Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Oglasi
Opis foruma: Poklanjam - Kupujem - Darujem
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=800
Datum ispisa: 28 Lipanj 2025 u 07:53 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: bilježim se s štovanjem!
Objavio: Jelena
Tema: bilježim se s štovanjem!
Datum objave: 03 Siječanj 2008 u 19:42
ako netko ima za pokloniti: *albiciju *hortenziju *pampasicu *i dvije trave za koje nisam sigurna kako se zovu pa ću staviti sliku!
 ovo je navodno festuca elijahs blue
 a ova ne znam kako se zove unaprijed se zahvaljujem!
|
Odgovori:
Objavio: administrator
Datum objave: 03 Siječanj 2008 u 20:15
ove dvije na slika imam!!!
ps. ova zadnja je :Medvjeđa vlasulja - lat.Festuca Gautieri
Te ti mogu poslati bez problema sadnice kada kada zatopli!!
podsjetim me jos u proljece ako zaboravim!! 
|
Datum objave: 03 Siječanj 2008 u 21:23
administrator napisao:
podsjetim me jos u proljece ako zaboravim!!  |
ajme,suuuuper!hvala ti!
|
Objavio: shasha
Datum objave: 04 Siječanj 2008 u 10:12
Jele,pampasicu imam ja a i albiciju,sjeme. Javi se na PP pa ti pošaljem sjeme a pampasicu kad zatopli. Hortenziju sam podjelila no ako nitko nebude imao nabavim ti od susjede moje.
Admine ovu zadnju travkicu,zelenu,bi i ja http://www.glitter-graphics.com/">
|
Datum objave: 05 Siječanj 2008 u 09:19
ok!!! kada zatopli!! ali jos me obavjesti u proljece http://www.glitter-graphics.com/"> jer brzo zaboravljam
|
Datum objave: 05 Siječanj 2008 u 09:26
Admine,imamo mi temu o tim travama negdje?Da tu ne pišem a imam pitanja.
|
Datum objave: 05 Siječanj 2008 u 09:32
Ovdje su oglasi, bolje otvoriti novu temu nego skretati
|
Objavio: andrea01
Datum objave: 05 Siječanj 2008 u 10:56
Albicija je riješena!!!
|
Datum objave: 05 Siječanj 2008 u 13:06
ajme,super ste!tak ste brzi da mi stiže albicija sa dvije strane!
javim kad dođe!
|
Datum objave: 27 Kolovoz 2008 u 12:09
evo i mene nakon podužeg izbivanja ponovo sa vama......
bilo je nekih problema sa dostavom cvijeća prema meni tako da na žalost adminove travkice i sashina pampasica nije stigla.....
promijenio se poštar i moja pošta završila na skroz krivoj strani,ja dobivala tuđu...ma,100 problema....uglavnom nakon puno žalbi vratili nam staroga...sada više nema problema....
evo i mojih želja pa ako netko ima-tu sam!
za sada molim ružmarin i lavandu....
|
Datum objave: 29 Kolovoz 2008 u 13:05
ajmo,dobri ljudi...jel ima netko ružmarin, lavandu, oxalis pink?
|
Objavio: frida
Datum objave: 31 Kolovoz 2008 u 22:35
što ti treba? reznice?
-------------
|
Objavio: Triša
Datum objave: 31 Kolovoz 2008 u 22:53
Ja mislim da to sve možemo nabaviti mi iz Primorja ili cure iz Dalnmacije.
Reznice odmah, ali možda je bolje da ti zakorjenimo, pa da dobiješ na proljeće gotovu biljku.
Ja imam oksalis, ali ne znam dali je pink oznaka ili boja, moja je neka roza, ako te zanima ima negdje slika, pa ću staviti.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Datum objave: 01 Rujan 2008 u 15:15
pa,da...bilo bi dobro da ima korijenčić...lakše će se primiti ali može i reznice da vas ne gnjavim sa zakorijenjivanjem....
Triša,evo šaljem slikicu kakav to oxalis tražim...

|
Datum objave: 01 Rujan 2008 u 15:18
a,što se tiče lavande posebno bi me obradovala Lavandula angustifolia Hidcote!
|
Datum objave: 01 Rujan 2008 u 15:52
Jelena imam takav obični trolisni, a imam i ovaj četvarolisni
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 01 Rujan 2008 u 21:08
uuuuu,super je! ajd,pliz ak imaš koji gomoljček pošalji u mojem smjeru!
reci mi samo da li u kontinentalnim krajevima može prezimiti vani u zemlji ili ga treba prebaciti u teglu pa unutra?
|
Datum objave: 01 Rujan 2008 u 22:40
Jelena da viš čuda nemam pojma, ja ih imam vani, ali ja sam u Rijeci.
Ajde šalji adresu na pp i putuju prema tebi.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 01 Rujan 2008 u 23:52
poslala sam ti...
evo,ako ti treba ovo...nemam pojma kak se zove...veli mi susjeda da je to noćna frajla ali meni ne zgleda tak...slična je ali stabljika je drugačija....
biti će cijelo brdo toga jer mi se jako širi

i sve one ruže koje su u albumu mogu poslati pa tko hoče nek ih pelca....
|
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 00:11
evo,pronašla da se zove PUPALJKA.
|
Objavio: natalija
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 13:38
ja se javljam za sjeme ovog žutog cvijeća, ako može, naravno
mislim da se zove noćurak
|
Objavio: iris
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 13:45
jel pupaljka trajnica ?
ako hoćeš sijati - imam sjemena albicije
-------------
|
Objavio: skitnica
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 21:00
administrator napisao:
podsjetim me jos u proljece ako zaboravim!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" /> |
da li bih se smio ogrebat za te dvije trave.dobro bi sjele kraj jezerca.hvala
------------- mi smo djeca cvijeća
|
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 21:11
natalija napisao:
ja se javljam za sjeme ovog žutog cvijeća, ako može, naravno
mislim da se zove noćurak
|
Ja isto mislim da se zove noćurak, mislim da imam sliku u prepoznajte mi ovo. Taj sam cvijet našla kod susjede u G.Kotaru, jako je interesantan, otvara se noći i ujutro ugine, ali prostim okom gledaš kako se otvara, pukne mu pupoljak i svi se cvjetovi otvore za petnaestak minuta. Sjeme mi je gore u vikendici, pa će biti za jedno 15 dana.
Iz sjemena se lako zasije, ali prve godine ne cvjeta, nego tek iduće.
Natalija od žute noćne frajle mogu ti poslati sjeme , ali nije rečeno da će tebi biti žuti cvjetovi, jer se mješaju, a ovaj cvjet je baš žut, pa pošalji adresu na pp ako želiš - mogu ti poslati i jedno idrugo - pa nek se nađe.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 21:58
pronašla baš tu da ovo nije noćurak ili frajla već pupaljka jer ova biljčica je otvorena cijeli dan a navečer se zaklopi i drugačija je stabljika.....
natalija,ako svejedno hočeš pošaljem ti...ima već sada mladih biljčica sa korijenom...širi se žilama...
|
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 22:01
iris.ja sam prve godine dobila 10-ak biljčica a iduće ih je već bilo 100...trajnica je i uopće nemaš problema sa rasađivanjem..prije imati češ problema sa kontroliranim širenjem...širi se ko drač...
počne cvijetati negdje sredinom 5 mjeseca pa do kraja 6
|
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 22:38
Jelena napisao:
pronašla baš tu da ovo nije noćurak ili frajla već pupaljka jer ova biljčica je otvorena cijeli dan a navečer se zaklopi i drugačija je stabljika.....
natalija,ako svejedno hočeš pošaljem ti...ima već sada mladih biljčica sa korijenom...širi se žilama...
|
ma naravno da hoću jer je nemam a već sam je par puta snimila usput i nikako da je se dohvatim još ako je trajnica - super mislim da sam ti već poslal adresu u inbox
|
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 22:42
Triša
Natalija od žute noćne frajle mogu ti poslati sjeme , ali nije rečeno da će tebi biti žuti cvjetovi, jer se mješaju, a ovaj cvjet je baš žut, pa pošalji adresu na pp ako želiš - mogu ti poslati i jedno idrugo - pa nek se nađe. [/QUOTE napisao:
triša ija sam skupila nešto ovih rozo bijelih frajli pa ti mogu poslati adresu imam jer sam je zapisala na kuvertu za sjeme one "čudne" penjačice - arauije sericifere, ali primjetila sam jednu mjušnu biljčicu - bebu pa sam je nježno izvadila iz zemlje i |
triša ija sam skupila nešto ovih rozo bijelih frajli pa ti mogu poslati adresu imam jer sam je zapisala na kuvertu za sjeme one "čudne" penjačice - arauije sericifere, ali primjetila sam jednu mjušnu biljčicu - bebu pa sam je nježno izvadila iz zemlje i stavila u pitarić sa zemljom pa ako se primi javim ti
a ja stvarno ne znam zašto te frajle tako variraju u boji... naši stari kažu da je do zemlje
samo ti pošalji sjeme, ja ga željno iščekujem
|
Datum objave: 02 Rujan 2008 u 22:48
ok,draga...sutra kad dođem s posla se primam čeprkanja! šaljem onda u četvrtak ujutro...kak da ti pošaljem a da ti dođe u petak?,da slučajno ne ostane za vikend u pošti...ili da ti pošaljem u ponedjeljak?
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 09:33
jel ima netko noćnu frajlu i osteospermum u rozim i ljubičastim nijansama?
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 09:41
Jelena najbolje je slati ponedjeljkom ili utorkom
imam roza frajlu i ljubičasti ostić ali onaj sa ricastim listovima...i imam sjemenki
-------------
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 10:13
iris napisao:
Jelena najbolje je slati ponedjeljkom ili utorkom
imam roza frajlu i ljubičasti ostić ali onaj sa ricastim listovima...i imam sjemenki |
natalija,onda ti šaljem pon.ili uto.
iris,imaš i frajlu i ostić gotove biljčice ili samo u sjemenu?
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 10:16
imam samo sjeme....odnosno ostić imam samo jedan a frajli imam više ali one su veliki grmići a i pri kraju su cvatnje pa je bez veze da to šaljem....puno je bolje da na proljeće posiješ sama
-------------
|
Objavio: monna-1
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 10:28
Jelena, ako može jedna mala pupavka i za mene? http://www.incredimail.com/app/?tag=emoticon_click_me&lang=7&version=5803693&setup_id=7000007&aff_id=509&addon=IncrediMail&id=95202&guid=C1D24464-B248-4EC5-B48C-65C018384045">
Ako ti treba nešto s mog popisa, javi!
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 10:41
iris,ajde kad skupiš od frajli sjeme bi mi mogla poslati pa bum u proljeće sijala?
monna-1,ma nema frke,pošalji mi podatke pa šaljem kad i nataliji!
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 10:43
ok...pošalji mi adresu
-------------
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 13:24
jelena ja imam bijelo roze noćne frajle

slične ovim na slici
kažem slične jer je svaki cvijet za sebe - neki su bijeli, neki rozi neki pola pola, neki špricani...
sve su samo ne dosadni, ako ti se sviđa mogu ti poslati sjeme, dok ga još ima ja ga inače ne skupljam pošto su se već dobro uhvatile pa se same rasijavaju, a imaju i gomolje pa na proljeće iz njih rastu
ako hoćeš mogu ti poslati i koji gomolj, samo ne znam da li je sada pravo vrijeme ili treba pričekati neko drugo doba (jesen- zimu... ili nešto treće)
|
Datum objave: 03 Rujan 2008 u 13:32
uuuuuu,baš su fora....može,pošalji mi sjeme pa ću na proljeće ...šaljem ti adresu....hvala ti....
|
Datum objave: 07 Rujan 2008 u 00:16
evo i ovo tražim...super mi izgleda a samo piše da s ezove gromotulja...jel zna netko više o tome?

i tražim phlox....

|
Datum objave: 07 Rujan 2008 u 12:17
mislim da je ovo na prvoj slici kamenita trava - alissum, ima ih u bijeloj, žutoj i rozoj varijanti sitnih su cvjetića i mirišu po medu baš smo nedavno pisali negdje o njima, sjećam se da je netko rekao da ne podnosi njihov miris, a meni se , naprotiv , baš sviđa
u proljeće ih bude za kupiti, prodaju ih kao mlade sadnice poslije se same rasijavaju u vrtu
pogodne su za kamenjare i rubove cvjetnjaka i nisu puno zahtjevne
nažalost (još) nemam phlox, a i njegovih sadnica bude u prodaji u proljeće, sigurno ih netko s fouma ima i zna bolje od mene mogu li se i sada ili najesen presađivati
|
Datum objave: 07 Rujan 2008 u 12:54
Natalija,JOŠ ga nemaš??? Drage moje,kaj ne čitate moju ponudu u oglasima??? Ja phlox bacam,naravno da plačem jer ga više nemam kud rasaditi.JAVITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-----u proljeće ,onda se presađuje.Ok,može se i sad,no onda se lijepo primi a sad bu to malo teže.
|
Objavio: malosrce
Datum objave: 07 Rujan 2008 u 21:18
shasha napisao:
Natalija,JOŠ ga nemaš??? Drage moje,kaj ne čitate moju ponudu u oglasima??? Ja phlox bacam,naravno da plačem jer ga više nemam kud rasaditi.JAVITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-----u proljeće ,onda se presađuje.Ok,može se i sad,no onda se lijepo primi a sad bu to malo teže. |
hej,
ak ima malo za mene,
pa mi doneseš u srijedu na kavicu....
|
Datum objave: 08 Rujan 2008 u 00:52
shasha,pričuvaš mi onda phlox do proljeća da ga sad ne maltretiram pa mi onda pošalješ?
|
Datum objave: 08 Rujan 2008 u 08:44
U proljeće,ili kad ga budem čupala,javim vam,da nekog ne zaboravim.Malosrce,za tebe smo se već dogovorile Andrea i ja
|
Objavio: malosrce
Datum objave: 08 Rujan 2008 u 11:05
čula sa, th anks.....
|
Objavio: domingo
Datum objave: 08 Rujan 2008 u 11:44
Dijelite flox.....moram uzeti bilježnicu i početi zapisivati....
|
Datum objave: 09 Rujan 2008 u 12:28
monna i natalija-paketići poslani...javite mi kada stignu,pliz...
|
Datum objave: 09 Rujan 2008 u 13:27
obavezno
|
Datum objave: 09 Rujan 2008 u 14:53
ako slučajno ne bi stigli živi do vas javite mi pa vam šaljem ponovo...sada imate svaka punu kutiju od cipela...bilo bi mi žao da im se kaj dogodi ...valjda neće...ako ne stignu čitavi sljedeći put šaljem Fed-Exom...oni su mi najbrži i nabolji
|
Datum objave: 09 Rujan 2008 u 20:54
vauuuu!!!! Jelena, odmah javljam čim stignu! Vjerujem da će ipak biti sve ok!
Hvala unaprijed! http://www.incredimail.com/app/?tag=emoticon_click_me&lang=7&version=5803693&setup_id=7000007&aff_id=509&addon=IncrediMail&id=95202&guid=D6F81EB1-10C3-417B-81B0-E3BBD27F6C42">
|
Datum objave: 09 Rujan 2008 u 22:17
Je malo off topic no ,Jelena,ja cvijeće šaljem a i dobivam preko HP.Ako šaljem reznice ili slično onda šaljem EMS-om.Jeftino je(prema ostalima gdje sam pitala) a dođe drugi dan sigurno(odeš na poštu i veliš da šalješ EMS-om i one ti sve naprave)
|
Datum objave: 10 Rujan 2008 u 09:18
shasha napisao:
Je malo off topic no ,Jelena,ja cvijeće šaljem a i dobivam preko HP.Ako šaljem reznice ili slično onda šaljem EMS-om.Jeftino je(prema ostalima gdje sam pitala) a dođe drugi dan sigurno(odeš na poštu i veliš da šalješ EMS-om i one ti sve naprave) |
pa,jesam draga...to sam prvo pitala ali mi je rekla da dolazi prekosutra i da košta 47kn kaj mi se učinilo puno a toliko putuje i običan paket...zapravo za običan je rekla 4 radna dana što nije istina , uvijek dođu ranije....inače sam primjetila da svaka pošta malo drugačije zaračunava....a ovo je bila centralna pošta u Jurišičevoj u ZG......pitam je ako šaljem s povratnicom kada dolazi ona isto kaže 4 radna dana a ja nedavno slala paketić na Krk i došlo odmah drugi dan tak da više sada ne znam...ljuta sam kaj nemrem dobiti točnu informaciju...svaka pošta drugačije....
|
Datum objave: 10 Rujan 2008 u 10:43
a što je EMS?
ja sam dosada sjeme slala u običnoj kuverti (plavoj jer sam takve imala doma)
a neke biljčice u žutoj kuverti sa zračnim jastucima i sa hp nije bilo problema, stigne za par dana
|
Datum objave: 10 Rujan 2008 u 12:59
jelena stigao mi paket 
danas me zove starija vila i kaže - mama dobila si neki paket naravno da ga je i otvorila dok sam ja stigla kući... ko zna što je mislila da je unutra
hvala ti puno 
da provjerim - ja biljčice sadim u zemlju na sunčani položaj i to je to, ili?
|
Datum objave: 10 Rujan 2008 u 18:31
Jelena, paket stigao!!! http://www.incredimail.com/app/?tag=emoticon_click_me&lang=7&version=5803693&setup_id=7000007&aff_id=509&addon=IncrediMail&id=95202&guid=559F9194-366E-4D61-8EF4-2A65D1CDD2F3">
Sve je u redu sa biljčicama, i sve su preživjele!!
Hvala, hvala! http://www.incredimail.com/app/?tag=emoticon_click_me&lang=7&version=5803693&setup_id=7000007&aff_id=509&addon=IncrediMail&id=95202&guid=932C5783-6853-43DC-97DC-A6746AA826BE">
|
Datum objave: 10 Rujan 2008 u 21:37
ooooo,super,baš mi je drago.....evo vidite da nije putovalo 4 dana kak je ona rekla...sve samo da vas oderu....
Natalija,samo ih pikni van gdje god imaš mjesta...one ti nisu iybirljive
|
Datum objave: 10 Rujan 2008 u 22:39
već sam je njih smjestila, nadam se da se neće buniti 
|
Datum objave: 10 Rujan 2008 u 23:44
Ma za sjeme ne treba posebno slati.Ja EMS-om šaljem reznice da dugo ne putuju.Ne može doći za 2-3 dana jer ti naznače do drugog dana samo što ti biraš do koliko sati.Ako tražiš do 10 u jutro to je nešto skuplje.Ja velim do 17h drugi dan i to je normalna cijena.
E sad da se i ja temi vratim.Jelena,majčina dušica za tebe je kod Andree pa se sa njom oko primopredaje dogovaraj 
|
Datum objave: 11 Rujan 2008 u 06:58
Jelena napisao:
evo i ovo tražim...super mi izgleda a samo piše da s ezove gromotulja...jel zna netko više o tome?

|
nešto sa tražila i naišla na temu
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1786 - http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1786
|
Datum objave: 11 Rujan 2008 u 14:00
shasha,hvala ti puno,već sam se čula sa andreom...super ste se sjetile..
nato,hvala na linku,.....prekrasna mi je [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />
|
Datum objave: 21 Rujan 2008 u 21:47
i dalje tražim:
pampasicu bijelu i rozu
lobeliu blue wings
encian
medvjeđu vlasulju
festuca elijahs blue
dupli prkos
magnolia stellata
|
Datum objave: 25 Rujan 2008 u 09:56
vidjela sam na balkonskom cvijeću snije koje mi se jako dopalo pa evo i njega dodajem svojem popisu kao i sve vrste sukulenata da malo popunim kamenjar (koji to nije)
|
Datum objave: 25 Rujan 2008 u 15:15
ako netko treba biti će sjemena visokih kadifica...
|
Objavio: frida
Datum objave: 25 Rujan 2008 u 16:14
Jelena, jesi ti tražila oleandre? Ako jesi pošalji mi adresu na pp da ti mogu poslati...
-------------
|
Datum objave: 06 Listopad 2008 u 13:27
iris,stigle sjemenčice...hvala ti!
|
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 01:06
jel ima netko ukrasne tikvice?
|
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 09:34
Jelena napisao:
vidjela sam na balkonskom cvijeću snije koje mi se jako dopalo pa evo i njega dodajem svojem popisu kao i sve vrste sukulenata da malo popunim kamenjar (koji to nije) |
Šta ti je to"snije"?? I još nešto,sukulenti ti nebudu prezimili vani,barem velika većina nebude.Probaj rađe sa sedumima 
Encijane imaš u baumaxu sigurno,ja bila prije 2-3 dana i ima ih a i nisu skupi.
|
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 09:52
evo,ovo je snije...
|
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 10:07
Kako je lijepo!!!!
Ja ću ti poslati ukrasne tikvice. 
|
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 10:46
monna-1 napisao:
Kako je lijepo!!!!
Ja ću ti poslati ukrasne tikvice.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" /> |
može,draga...ne žuri ima vremena-kad stigneš
|
Objavio: bergenia
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 18:33
Ovo narančasto je coool (kak bi se reklo) Molim te doznaj kako se zove (latinski naziv) da možemo si i mi nabaviti!
|
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 20:59
ova narančasta ljepotica zove se pyrostegia venusta
http://www.floridata.com/ref/P/pyro_ven.cfm - http://www.floridata.com/ref/P/pyro_ven.cfm
|
Objavio: Željka
Datum objave: 13 Listopad 2008 u 21:08
Ajme Jelena pa očerupaj to s balkona ! Prelijepo je, nisam to još vidjela..
|
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 23:12
Željka napisao:
Ajme Jelena pa očerupaj to s balkona [IMG]smileys/emot154.gif" align="middle" />! Prelijepo je, nisam to još vidjela..[IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="middle" /> |
s kojeg balkona,draga?kad naiđem na balkon koji ima ovu ljepoticu doći ću sa tačkama!
|
Objavio: Jasenka
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 09:04
Jelena, malo sam se raspitala (čitaj: googlala) o toj biljci /pyrostegia venusta/ i ima jedan problem kod nje, naime otporna je do 0 stupnjeva, a kako cvate kasnu zimu/rano proljeće, u područjima gdje ima mrazova uopće ne cvate
(ne bi štela širiti dezinformacije, ali tak piše)
-------------
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 15:22
Jasenka napisao:
Jelena, malo sam se raspitala (čitaj: googlala) o toj biljci /pyrostegia venusta/ i ima jedan problem kod nje, naime otporna je do 0 stupnjeva, a kako cvate kasnu zimu/rano proljeće, u područjima gdje ima mrazova uopće ne cvate
(ne bi štela širiti dezinformacije, ali tak piše) |
a-ha,viš,viš...to nisam znala...sad si me zbedirala...odustajem od nje onda,na žalost...hvala ti!
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 15:24
i dalje tražim:
pampasicu bijelu i rozu
lobeliu blue wings
encian-nisam našla u Bauhausu
medvjeđu vlasulju
festuca elijahs blue
dupli prkos
magnolia stellata
sve vrste seduma jer moram popuniti kamenjar
adam
|
Objavio: spring
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 20:13
Jelena a kakav ti adam treba? Mislim koliko veliki.. ima ih moja mama i ne zna kuda bi s njima!!
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 21:05
spring napisao:
Jelena a kakav ti adam treba? Mislim koliko veliki.. ima ih moja mama i ne zna kuda bi s njima!!
|
joj,pa što ne vičeš....draga,kakav god imaš...naravno što veći to bolji ali i mali su slatki...kak ćemo to dogovoriti?nemam ni jedan a bar bi ih htjela 3 jer imam takve prostorije za njih...
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 21:36
Sutra idem do mame u kontrolu da vidim kakve ima pa ti javim... pa se onda izdogovaramo kak čemo se nači.. možda da si dođeh po njih kada ti bude zgodno!! Pa da obavimo kavicu!!
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 21:41
može...
|
Datum objave: 22 Listopad 2008 u 09:29
sjetila sam se kaj još nedostaje kod mene....narcise,tulipani,zumbuli...ima li netko za udijeliti?
|
Datum objave: 22 Listopad 2008 u 10:29
Ja sam ih se ove godine nakupovala u našem OBI-ju.. stvarno je bilo fantastičnih boja i vrsta.. ali neki dan bila u Mercatoneu i kada sam vidjela kakve su tamo cijene toga a koliko sam ja plačala odmah mi je kosa skočila!!
|
Objavio: rose
Datum objave: 22 Listopad 2008 u 12:08
bok! znam da sam nova,al da vas pitam,dali ima tko africki ljiljan da ga je rasadivao?
|
Datum objave: 22 Listopad 2008 u 12:43
Imaju neki fantastične, ja kupila lukovoce lani - na žalost nije mi cvjetao - probaj tražilicom (možda pod agapanthus)
------------- RIJEKA
|
Objavio: rose
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 22:17
Triša napisao:
Imaju neki fantastične, ja kupila lukovoce lani - na žalost nije mi cvjetao - probaj tražilicom (možda pod agapanthus) | ima kupit lukovica africkog ljiljana? a di? ja sam ga svugdi trazila i ka lukovicu i ka gotovu sadnicu,al bez uspjeha
------------- http://tininkreativnikutak.blogspot.com/ - Moj Blog
|
Objavio: kika
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 23:24
rose napisao:
ima kupit lukovica africkog ljiljana? a di? ja sam ga svugdi trazila i ka lukovicu i ka gotovu sadnicu,al bez uspjeha
|
Svako proljeće, u gotovo svim sjemenarnama ima za kupiti lukovica Afričkog ljiljana.
|
Objavio: hana
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 15:47
u pravu je Kika,ali ima i u Baumaxu cijelih biljaka-ove godine cijena 136kn za teglu u cvatu ( doduše samo sa jednim cvijetom ali ipak) i ako kupiš nemoj puno presađivati,rasađivati itd. tak sam ja svojima odgodila cvatnju za čitavu godinu i umjesto 5 velikih tegli cvala mi samo jedna
|
Datum objave: 01 Lipanj 2009 u 11:01
ponovo u potrazi za mojih tihim patnjama pa ako netko ima-tu sam!
oxalis...
adam
hortenzija
|
Objavio: maslacak7
Datum objave: 05 Lipanj 2009 u 13:29
daj mi reci ovaj oxalis hoces kao na slici? mi to zovemo djetelina,ja imam rozu.. pa ako hoces javi za par dana mogu poslati....
|
Datum objave: 06 Lipanj 2009 u 12:14
da,ovaj ako na slikici...šaljem adresu...može?
|
Datum objave: 06 Lipanj 2009 u 22:13
moze posalji pp i stize za koji dan...to imam doma a sad sam par dana odsutna pa nemogu prije
|
Datum objave: 11 Lipanj 2009 u 23:12
jel ima netko ruseliju?
|
Datum objave: 12 Lipanj 2009 u 17:03
samo da ti javim da ti u ponedjeljak saljem djetelinicu....
|
Datum objave: 12 Lipanj 2009 u 23:15
maslacak7 napisao:
samo da ti javim da ti u ponedjeljak saljem djetelinicu.... |
super,hvala ti!
|
Datum objave: 27 Lipanj 2009 u 21:35
jelena pošalji mi adresu da ti dobacim koju djetelinicu
|
Datum objave: 27 Lipanj 2009 u 23:12
maslacak7 napisao:
samo da ti javim da ti u ponedjeljak saljem djetelinicu.... |
oprosti,na moru sam a jako mi je slaba veza pa nisam ranije odgovorila...taman taj dan kada sam odlazila stigla djetelinica i sretno uživa u novom kamenjaru...puno,puno hvala!
natalija,šaljem adresu...pusa!
|
Datum objave: 28 Lipanj 2009 u 11:26
samo nek se primi i da ti se sto prije rasiri...malo jadno izgleda nakon sto se presadi al stvarno se brzo primi i rasiri...nadam se da hoce...ako ne ja nabavim opet
|
Datum objave: 28 Lipanj 2009 u 13:48
super!hvala ti...
|
|