Namještaj od cvijeća
Web: Cvijet.info
Kategorija: Cvijeće - Forum o cvijeću
Ime foruma: Rezano cvijeće i aranžiranje
Opis foruma: Sve o rezanom cvijeću i njegovom aranžiranju.
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=141
Datum ispisa: 17 Studeni 2024 u 21:29 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Namještaj od cvijeća
Objavio: Donata
Tema: Namještaj od cvijeća
Datum objave: 06 Svibanj 2007 u 20:53
Evo sa izložbe u Splitu pravi cvijetni namještaj... Prekrasan stol i stolice ... od trave
A pogledajte tek ovaj krevet pun cvijeća i jastuke od cvijeća... U toj prostoriji - potpuno mračnoj , osvjetljava krevet samo lagana svijetlost ...još lagana muzika.... blic od fotića "kriv" je za sve i pretvorio je to u ovo:
i na kraju postolje od singerice...u novom ruhu
|
Odgovori:
Objavio: lana2
Datum objave: 07 Svibanj 2007 u 07:40
Donata hvala na ovim divnim fotkama.
|
Objavio: dina
Datum objave: 07 Svibanj 2007 u 14:05
jednostavno prelijepo
|
Objavio: shasha
Datum objave: 07 Svibanj 2007 u 21:49
Maznula sam ti sliku stola Donata.Još prošle godine sam htjela nešto tako na starom nekom stolu napraviti,no još stol tražim.
|
Objavio: vendela
Datum objave: 25 Svibanj 2007 u 22:43
zaista zanimljivo! Nadam se da ce se i na Flora artu imat sta za vidjet!
|
Datum objave: 25 Svibanj 2007 u 22:45
Ako je suditi po prijašnjim godinam,onda hoće Vendela
|
Datum objave: 25 Svibanj 2007 u 23:02
Stol i stolice su made in Zrinjevac pa pretpostavljam da će biti isti ili slični dizajn.
Kad se cure spremate???
|
Datum objave: 25 Svibanj 2007 u 23:05
E ja sam skoro pa sigurna da u četvrtak idem(ako nešto neplanirano ne uleti),mislim da neće gužva toliko biti,ko za vikend,a i aranžmani će svježi još biti.Jesi ti svog MM nagovorila da idete,Donata?
|
Datum objave: 25 Svibanj 2007 u 23:10
shasha napisao:
E ja sam skoro pa sigurna da u četvrtak idem(ako nešto neplanirano ne uleti),mislim da neće gužva toliko biti,ko za vikend,a i aranžmani će svježi još biti.Jesi ti svog MM nagovorila da idete,Donata? |
Ako ga i nagovorim to će biti samo u vikend.. subota ili nedjelja...Radnim danom nikako..
|
Datum objave: 25 Svibanj 2007 u 23:12
Bolje ikad,makar i vikend,nego nikada
|
Datum objave: 26 Svibanj 2007 u 22:19
Ma ja nesto dogovaram s curama koje isto imaju male bebice, da se jedan dan dogovorimo i sve zajedno odemo pogledat i prosetat bebace a i razmijenit iskustva oko brige za svoje potomke
|
Datum objave: 27 Svibanj 2007 u 16:04
vendela napisao:
Ma ja nesto dogovaram s curama koje isto imaju male bebice, da se jedan dan dogovorimo i sve zajedno odemo pogledat i prosetat bebace a i razmijenit iskustva oko brige za svoje potomke
|
Jel sa foruma mamamami..
|
Datum objave: 29 Svibanj 2007 u 00:03
Donata napisao:
vendela napisao:
|
Jel sa foruma mamamami..
|
ma ne nego sa Roda, mada me i na mamama ima ali sam pod drugim nikom i jako rijetko jer kraj nojeg malog misa i dva foruma koja pratim intenzivno te kraj spremanja nekih unikatnih uradaka za jednu izlozbu nestignem cesce!
|
Datum objave: 29 Svibanj 2007 u 22:00
Dogovor je Četvrtak oko 11 ako nebude padalo! di je gomila kolica tu smo mi ili mozda ja sama s mojim sinom!
|
Datum objave: 30 Svibanj 2007 u 18:58
vendela napisao:
Dogovor je Četvrtak oko 11 ako nebude padalo! di je gomila kolica tu smo mi ili mozda ja sama s mojim sinom!
|
Javi se s informacijama !!
|
Objavio: dina
Datum objave: 30 Svibanj 2007 u 19:35
fino se provedite
|
Datum objave: 31 Svibanj 2007 u 22:30
nadam se da cu imat vise vremena sutra pa da vam stavim i par slikica !
A za sad samo da vam kazem da je bilo jako ljepo mada sam morala projurit ! ali vidla jesam ono sto sam htjela!
|
Datum objave: 07 Lipanj 2007 u 11:08
Moj skener konačno radi,još samo da ja naučim kako.Evo jedne početničke slike,to je prije,čini mi se,godinu dana(ili dvije) sa izložbe u Varaždinu.Tema barok i cvijeće
|
Objavio: anči39
Datum objave: 14 Travanj 2010 u 22:40
donata prekrasno,koliko volim cvijeće samo mi još u krevetu fali
------------- "pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
Objavio: luna
Datum objave: 23 Travanj 2010 u 09:22
Prelijepe slike i odlične ideje
|
Objavio: gute Fee
Datum objave: 19 Rujan 2010 u 00:24
Neobicne ideje provedene u djelo i dokumentirane krasnim fotografijama !
|
|